-
U mnie to samo...
W losowych momentach u losowych osób wyskakuje komunikat "Wczytywanie mapy..." i można czekać i czekać. jedynie relog pozostaje. Oni w tym samym czasie bez problemu wchodzili na moją wyspę.
Co ciekawe u tych samych osób mogłem bez problemu wejść na wyspę w godzinach porannych czy w okolicach południa, ale wieczorem już nie.
Próbowałem wszystkiego... czyszczenia cache... różnych przeglądarek, z innego komputera i z innego IP... poprosiłem nawet tą osobę na której wyspe wchodzilem żeby się na chwilkę wylogowała, ale nic nie pomaga.
To wszystko zaczęło się dziać po ostatniej konserwie.
-
U mnie jest to samo, nikt nie może wejść do mnie na wyspę, rano było ok bo znajomy rzucał mi kosze ale teraz tj 0.00 nie jest to możliwe ,każdy z gildii próbował wejść nawet próbowali bezpośrednio z przygody i nic ;/
-
U mnie także ten błąd, nie moge wejść do znajomego na wyspe, on do mnie bez problemu.
Próbowałem także wejsć do niego z przygody nic nie daje, cały czas wczytywanie mapy....
Inni znajomi wchodzą do niego bez kłopotu.
Co robić ?
Rano nie moglem wejść, teraz ( 14.30 ) wchodzi bez problemu, nie wiem co o tym mysleć :)
-
też miałem ten problem z kolegami z gildii, z moich obserwacji błąd nie powinien trwać dłużej niż 24h
-
to masz lipne informacje bo 1 znajomyod 3 dni nie moze do mnie wejsc. Spostrzeglismy ze mniejszy lvl ma problem z wejsciem do znajomego ktory ma wiekszy lvl wiec moze to w czym im pomoze chociaz i tak wiemy ze nic z tym nie zrobia xd
-
i znowu to samo chachachacha a było już ok chachachacha
-
Ja 10.06.2013 po południu nie mogłem wejść do normalnego znajomego, po 20-21 problem zniknął, jednak po próbie usunięcia innego błędu (11.06.2013 cache wyczyściłem w Chrome około 18:00) problem powrócił.
-
Ja mam ten sam problem - nie mogę wejść do znajomego, rano było ok, a teraz nie da się, ciągle wczytywanie mapy
-
mam ten sam problem ja moge wchodzic do kazdego tylko do mie od pewnego czasu nikt nie moze wejsc. co tu jest grane?
-
potwierdzam, mam to samo (tylko z niektórymi osobami)