ja wydusiłem już na na wetka, fakt ciężko było, zapożyczyłem się ale brakuje mi na 3 domki na wodzie.... chętnie przyjmę parę jajeczek ;-)
Wersja do druku
ja wydusiłem już na na wetka, fakt ciężko było, zapożyczyłem się ale brakuje mi na 3 domki na wodzie.... chętnie przyjmę parę jajeczek ;-)
Witam:) A kto by nie chciał weterana?:) Mam 32 lvl, wiadomo ciężko się robi przygody. Taki Gienek by się przydał. Za swoje uzbierane pisanki kupiłam rezydencje wodne, bo z góry wiedziałam, że nie będzie mnie stać na kupno weterana. Ale nie ukrywam, że bardzoooo chciałabym go mieć:) Pozdrawiam:)
Lannister, jest to bardzo szlachetne z twej strony. Jak pisałeś na początku - dało się uzbierać na połowę - nie goniłem za białym królikiem - swoje pisanki przekazałem komuś, kto weterana ostatecznie dzięki nim zdobył. A tu taka okazja... Będzie to będzie - czyste Tao. Uradujesz serce każdego, komu tego weterana sprezentujesz, decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam. Lvl 34
ja poprosze mam 19 lvl i nie zalapalem sie na pisanki pozdrawiam
Wszyscy gromko wspominają jak to trudno powyżej 35lvl gra się bez weterana, a ja dopiero przy 45 uzbierałem na wetka. Dotarcie do 50'tki bez weterana też jest możliwe.
Gdybym mial weterana,
Gra byla by ciekawa
Nie robilbym wojska od rana,
Tylko walczylbym o prawa,
Tych ktorych bandyci pojmali,
Teraz by w morde dostali,
i granitu troche by oddali,
A bez silnego generala,
Moja armie głowa bedzie bolala,
I to juz koniec wierszyka,
Ja do pracy znikam,
Licze na generala,
I radosc z podbijania
Witam.
Fajnie było by dostać Weterana. Ja osobiście wykorzystywał bym go do robienia block'ów i szybszego zdobywania doświadczenia.
Nick: Bargor
Poziom: 33
Generał/weteran: 2/0
Pozdrawiam.
http://img834.imageshack.us/img834/4841/adopcja.jpg
Bargor -- fajne:)