Ale się żalicie. Mi wszedł granit za 5 razem dopiero ale się uparłem. Koszt wysoki, kupę czasu poszło ale się udało w końcu. Ot, trochę trudniej. Niektórym wejdzie za 1 - jest ryzyko jest zabawa.
Wersja do druku
Ale się żalicie. Mi wszedł granit za 5 razem dopiero ale się uparłem. Koszt wysoki, kupę czasu poszło ale się udało w końcu. Ot, trochę trudniej. Niektórym wejdzie za 1 - jest ryzyko jest zabawa.
Widzisz mnie dzisiaj za 5 razem się nie trafił, dałem się sfrajerować ale trudno, nie ma co tych zadań robić.
ja zaczunam 4 raz- i wiecej nie robię to bez sensu jest zadanie;( Jestem za usunięciem
No niestety jestem z tego co widze rekordzistą chyba... 7 raz y i nic :) Robię dzisiaj 8... Jakby co to... przyjmę mapki :D Do 10razy sztuka mówią u mnie na wsi :D
"Sami76
11 raz bede robic :P "
są lepsi :D
robię 9ty raz :) Sami76 - trzymam za Ciebie kciuki ;D
Ja zrobiłam jak na razie 5 raz i granitu ani widu ani słychu :((
Ja zrobiłem 4 raz i już mnie nie stać na 5 raz i czasu już mało. W każdym razie serdecznie gratuluję pomysłu powstania takiego zadania i życzę by pracodawca wymyślał mu podobne zależne nie od wkładu pracy a od losowości i tzw. szczęścia:)
Ja akurat trafiłem 600 granitu za 1 razem (11%) ale nawet jak bym zrobił to za piątym nie bym marudził jak wy. Najlepiej jak byście w nagrodę, że gracie w grę TSO dostali samochód za 1 zł. Wiem,że dla niektórych to może i ciężkie ale małe wyzwanie każdemu się przyda(bo co to za frajda z gry gdzie wszystko za darmo rozdają)a jak wam nie pasują warunki zadania to go po prostu nie róbcie, nie jest to przymusowe. I tak propo The_Hihi ja mam 46 lvl i robienie tych zadań nie sprawiło mi trudności, nawet małej więc naprawdę fajnie, że pisząc "Moim zdaniem stanowiła by ona zaporę nawet dla 50 lvl" - w jakiś sposób to sprawdziłeś i uzgodniłeś z tymi co mają ten lvl lub są chociaż w małym stopniu do niego zbliżeni ----> Więcej optymizmu życzę i wytrwałości w tych zadaniach ;)
Inaczej byś śpiewał przy 11 razie ;)