ja bym chciał, żeby mi banów za pisanie prawdy nie rozdawali :)
Wersja do druku
ja bym chciał, żeby mi banów za pisanie prawdy nie rozdawali :)
przecież nic nie dadzą haha
jak nie jak tak, połowa aktywnej Kolonii dostała co najmniej jednego dzisiaj :)
ja caly czas dyskutuje z solim chociarz on tylko daje ;) znaczy bany mod_nyu sie pojawil i caly czas xaar ejst
xxar, jest w błędzie, z resztą nie pierwszy raz. Myśląc że świąteczne prezenty pobudziły chęć graczy na większe rekompensaty, tym samym skazuje grę na porażkę. Kwestia w tym iż prezenty na święta były "właściwe", tzn. takie jakie zawsze powinny być, a jak ktoś z graczy straci na takich błędach jakie się pojawiły w ostatnich dniach kilka tysięcy monet, a w najlepszym razie dostanie za to kosz egzotycznych owoców i przeprosiny to naprawdę zniechęci graczy. Nagrody powinny być optymalne dla każdego z poziomów graczy i wnosić coś więcej niż buff trwający 24 godz., tylko BB chyba nie umie dokładnie przeliczyć potrzeb graczy, jak to też widzimy na przykładzie niektórych zadań, nagroda nie jest proporcjonalna do wymagań jakie nam postawiono w misji. Widać iż TSO nastawia się zysk kosztem graczy, lecz niech nie zapominają że to my jesteśmy tu dla nich, a nie oni dla nas. Popatrzę jeszcze trochę na ten cyrk, ponieważ mnie to bawi, ale jak się szanowny BB_xxar nie ocknie, to straci coś więcej niż zaufanie graczy ;)
Szanuje wszystkie decyzję podjęte przez ludzi odpowiedzialnych za nowości, zmiany itd. (pomijając fakt że większość skończyła się porażką), lecz nie usprawiedliwiajcie się ciągle tym iż jest to "Beta".
zwłaszcza że beta odnosi się tylko do wersji językowej wg informacji Xaara :)
dopisałbym coś, ale brakło mi słów na to wszystko. xaar4 nie pierwszy raz gada i obiecuje i nic z tego nie ma. Support ma to gdzieś, więc pozostaliśmy sami sobie
chodziło mu o bany :)Cytat:
Co dostała kolonia?