Kontakt z supportem odbywa się albo przez formularz na stronie głównej (zakładka Pomoc/Wsparcie), albo bezpośrednio na maila account.support@thesettlersonline.pl koniecznie ze skrzynki powiązanej z kontem w grze.
Kontakt z supportem odbywa się albo przez formularz na stronie głównej (zakładka Pomoc/Wsparcie), albo bezpośrednio na maila account.support@thesettlersonline.pl koniecznie ze skrzynki powiązanej z kontem w grze.
Dziękuję. Po kilku dniach błąd się przestał pojawiać. Mogę grać. Część rzeczy tak jakby zamrosiła się przez ten czas a część normalnie pracowała:)
witam
u mnie dzis to samo podczas kliknięcia na zamknij w zadaniu na chwile się wszystko zwiesiło i wyskoczyło okienko obszar serwera uszkodzony.
Co dalej z tym robić?
u mnie dalej to samo zobaczymy po konserwacji pozdrawiam
Już mam dosyć tych błędów. Non stop błędy. Jeszcze chcą mi wmówić ze to wina z mojej strony. Ich zdaniem po konserwacji zaktualizowałem sobie przeglądarkę i jave.
Prace konserwacyjne zakonczone a u mnie nadal to samo " W tym obszarze wystąpił błąd, Prosimy sprobowac ponowanie" Support bez odpowiedzi :/
w nocy tez nic nie było ? to po co oni to pisza :/
No nie było , sporo osób siedziało przez cala noc , pewnie nadal świętują Nowy Rok :)