z tego co pamiętam to soli tez się wpierdziela na te kanały i banami częstuje...
Wersja do druku
z tego co pamiętam to regulamin obowiązujący na wszystkich 30 globalach oraz na pomocy jest taki sam
AntyKozakow widzę że jesteś typowym internetowym źródłem informacji, bardzo nas poruszyła Twoja dość przewidująca myśl. Tylko szkoda że tylko przewidująca, gdyż nie masz pewności kto siedzi po drugiej stronie komputera, dlatego z góry powinieneś zakładać że "Ustąpi miejsca w autobusie", dlaczego? bo wiele osób może się przez to oburzyć, z takiego powodu że przypisujesz im chore zmyślone herezje. Chyba tyle w temacie, i pamiętaj ze nie mów więcej niż jest wymagane, bo zrobisz z siebie jedynie kogoś kogo nie warto słuchać.Cytat:
I tak już na koniec w związku że jest to forum wiec wyrażę swoją krótką ogólną opinię
Teraz widzę że jest moda na używanie słów wielkich słów typu dyskryminacja, tolerancja czy rasizm a potem jeden czy drugi taki tolerancyjny w gadce i pisaniu nawet nie zrobi miejsca w autobusie dla kobiety czy starszej osoby ...
DZIĘKUJĘ TO TYLE W TEMACIE...
Sorry ale nie będziesz mi mówił co mam pisać i co myślę :)
Uwaga była ogólna ale widzę że nie zrozumiałeś o co mi chodziło, no trudno...
Tak w ogóle to nie było do Ciebie ale widzę że uważasz się tu za pępek świata hehe
Napisałem ogólnie o naszym społeczeństwie a nie konkretnie o tym o czym piszecie w tym temacie
AntyKozakow, to pisz w temacie a nie poza bo przez ciebie jeszcze MOD zamknie sprawę i nie wszyscy zdążą się wypowiedzieć.
Wg mnie sprawę można rozwiązać w prosty sposób:
- skoro jest taka potrzeba to niech xaar przemyśli odstąpienie jednego czatu dla nich choćby na próbę, jak rozumiem to tylko chodzi o ludzi na jednym serwerze?
- niech mod weźmie sobie na wstrzymanie banowanie hanysów bo skoro ludzie nie skarżą się na to że oni komplikują czat swoją mową to nie wiem czemu on się do tego miesza...
BTW patrząc na nasz g7 to jak pojawia się mod robi się większe zamieszanie niż przez cały czas gdy nikt "nie stoi na posterunku" a wszelkie nieprawidłowości najlepiej sami rozwiązujemy :)
PS. ciekawe co z tym typem co ostatnio tak bluzgał i obrażał wszystkich :P
Mniejszości używające gwar powinny okazać więcej tolerancji wobec ogółu posługującego się językiem polskim. Należy pamiętać, iż system edukacji dał im podstawy do posługiwania się językiem polskim więc używanie go nie powinno stanowić problemu. Jeśli chcą używać swoich gwar, niech to czynią w domach lub wśród swoich znajomych:)
Harkonnen- tolerancje? czy my kogoś banujemy? Gdyby Ślązacy tym zarządzali i gra by była w 100% "śląska" to by ludzie piszący nie po śląsku nie dostawali bany za język, a my dostajemy i gdzie tu tolerancja?
Użyłeś słowa tolerancja a tak naprawdę każesz nam siedzieć cicho i godzić sie na to.
Najdroższy Cogito87: w sieci jest wiele stron, forów, czatów gdzie możecie swobodnie we własnym gronie pielęgnować swój tradycyjny język, zakładam również, że jest wiele stowarzyszeń które mają takie zapisy w statucie. Nie rozumiem dlaczego upieracie się aby robić to akurat w tej grze gdzie zdecydowana większość nie zna i niema ochoty poznawania waszej kultury!! Twoja egzemplifikacja dotycząca zachowań moderacji w "śląskiej grze" jest zupełnie nietrafiona gdyż nie możesz być pewien jakie byłyby wytyczne:)
ja czekam na wypowiedz pracownika bb jak dalej nie pozwolom lub nie daja nam swojego kanalu to pojde lub napisze do "raś"oni powinni cos z tym zrobic:)