Weszlam do gry.
Wersja do druku
Weszlam do gry.
Nudzi Ci się bo nie możesz się zalogować to proponuje dokładnie policzyć ile jesteś stratny surowców na tej przygodzie plus w ramach rekompensaty napisz im że chcesz najlepszego dropa z tej przygody. Podaj dokładnie co chcesz z dropa.
Potem zrób arkusz w excelu i policz dokładnie ile dziennie tracisz na złożach, produkcji wszystkiego na całej mapie.
Policz potem ile przez te dni straciłeś i wyślij im dokładną rozpiskę ile mają oddać.
Na koniec napisz że Twoje nerwy które straciłeś wyceniasz na ....k granitu i że byłby miło żeby w trosce o zdrowie klienta i dobre imię ubisoftu przelali te wszystkie surowce na Twoje konto :)
Podejdź do tego profesjonalnie i nie daj się ponieść emocjom:P
Ja się wcale nie denerwuję. Jestem totalnie wyluzowanym kwiatkiem na piaszczystej, słonecznej plaży. Nic mnie nie obchodzi brak możliwości wejścia do gry. Ommmmm...
Logowanie nie działa, wywala komunikat: "Połączenie nie powiodło się" i tak od rana. Gratuluję zakonczenia przerwy konserwacyjnej, zdzialala wiele :)
Przerwy konserwacyjnej nie było.
Chyba juz wiem czemu sa te problemy z logowaniem. Własnie przed chwilką po 4 dniach nie obecności zobaczyłem ze mam zle ustawioną date na kompie. Ustawiłem i nagle zadziałało. Być może to ma cos ze soboą wspolnego.
Aja od 4 dni nic.Aktywna przygoda,kopalnie pewnie padły,zzboża też,co jest z tą grą?
tak... niebieskie tlo logowania od rana... hmm, w sumie to tylko gra, ale bez premii, cala gospodarka padnie... nie wesolo po poprawkach.. moze wlasnie "naprawili mi uszkodzony obszar" ... i stad takie problemy ... jutro moze, bedzie lepiej... w koncu naprawiaja te strefy codziennie okolo 2 ...
Ps.: czyszczone ciasteczka itp.. sprawdzane na 3 przegladarkach, laptopie i komputerze.. wszedzie to samo:)
U mnie to samo.A nikt nie zwróci mi utraconej przygody,padniętych kopalń...Też sprawdzałem na kilku przeglądarkach i na dwóch kompach.