Proszę modów o odpowiedź - co z utraconymi rzeczami itd. co z ciągłością wejścia jesli sie to traci nie ze swojej winy. Bo ja nie chcę upominków od was tylko zwrot tych sytuacji oraz ciągłosci wejść itd. Mam nadzieje że ktoś w końcu odpowie.
Wersja do druku
Proszę modów o odpowiedź - co z utraconymi rzeczami itd. co z ciągłością wejścia jesli sie to traci nie ze swojej winy. Bo ja nie chcę upominków od was tylko zwrot tych sytuacji oraz ciągłosci wejść itd. Mam nadzieje że ktoś w końcu odpowie.
hahahahhaa i widzicie jak latwo stworzyc sytuacje w ktorej mozecie sie dowartosciowac. pozdro pocwicz
btw. Blaszka1971 babciu nie wyrazaj sie tak niegrzecznie bo wnuczek znajdzie twoj post i skonczy sie dzien dziadka;)
Szkoda a zapowiadała się fajna zabawa osadnikach. Cóż trzeba poszukać czegoś działającego:)
Dzieci Neo kłasć sie spać !!! gra nie działa ...trudno , może jutro bedzie dzialac...świat sie przez to przecież nie skonczył :D Wielkie żale tu wypisujecie że gra nie dziala ,nie mozna sie zalogowac hehehe .... i co z tego ? nie macie innych zajec??/ Nie dziala to nie dziala ...a wy sie przez nie dzialanie gry nie zesraj...cie albo nie powiesc..ie ....i dajcie spokoj juz z tymi zalami bo wcale tym nie pomagacie a tylko downów i maniakow z siebie robicie .:P
oj, panowie technicy, totalna porazka, tak jak z poczatku bylo OK. tak teraz wielka lipa z tym logowaniem, probuje i probuje i nic, znalazlem juz sobie nowa gre
http://empire.goodgamestudios.com/?country=PL i polecam ja pozostalym ktorzy maja tutaj problemy z logowaniem.
no wiesz... jarekpolak1, wiesz jakie to ciezkie zycie tych biednych graczy 24h na dobe siedziec w tych grach i **** sie do Bog wie kogo ze im gierka nie dziala.
nie jeden juz pewnie myszke popsul od rzucania w sciane bo wierzy ze to pomoze i zaraz gra sie odmuli i stanie sie cod :)
Mysle, ze ta kryptoreklama sie długo nie utrzyma :) Zobaczymy ile...taki test czy modzi lub admini czytają wogóle co piszemy :)
:(:(:(:(:(
jacy technicy takie logowanie szkoda gry
btw. serwery dzialaja tylko widocznie hostingi im popadaly niektore i jest spore ograniczenie co do logowania. moja siostra jest w grze i tez miala problemy z zalogowaniem ;)
ale to oczywiscie moja teza