Nie odpisują bo nawet tego nie czytają.Poprostu żyja chwilą.
Wersja do druku
Nie odpisują bo nawet tego nie czytają.Poprostu żyja chwilą.
Jeżeli wina leży w dość głębokim usadowieniu podstawy gry. To taki bug musi zostać poprawiony przez odpowiedniego technika. ALe taka osoba zapewne jest w Niemczech. W głównej siedzibie BB. Wiec przestańcze gadać że nikogo to nie obchodzi. Bo na pewno te błędy są w trakcie analizowania przez techników. A to nie jest tak, że gościu wejdzie i zobaczy że "silos czy młyn" znika to już wie gdzie leży usterka. Taki człowiek też musi nakombinować się aby to naprawić. Dlatego to wszystko się tak przedłuża. A że nie odpisują na wiadomości. To pewnie mają ich już tyle ze nawet nie nadążają z analizowaniem podstawowych problemów. A odpisując: "Dziękujemy za zgłoszenie, jak znajdziemy rozwiązanie to..." to co? Odpiszą i powiedzą że sytuacja wygląda następująco? Ludzie... nigdy chyba nie dostaliście odpowiedzi z supportu. Nie wiem jak u innych, Ale jeżeli sprawa jest jasna i oczywista to odpisali mi na Email. A jeżeli sprawa była głębsza i z winy systemu. To też musiałem poczekać. Tyle ze po poprawce nie napisali mi już nic na Email tylko prywatną wiadomość w grze, nawet dostałem rekompensatę w wysokości 180 kryształów. Więc nie mówcie że ich to nie obchodzi bo jeżeli mi pomogli to wam też starają się pomóc, ale widocznie niektóre błędy nie są do naprawy poprzez pstryknięcie palcami.
Mi dzisiaj również zniknęły 3 silosy i 1 młyn wodny z menu gwiazdy. Napisałem do supportu, i czekam na pomoc. Rano jeszcze były, po południu już zniknęły. Można je sprzedać, ale akceptując ofertę innej osoby - sam ich nie mogę wystawić. Ale to nie o tochodzi, ja chce mieć silosy!
W przypadku młyna wodnego to najpierw jego zachowanie było takie, że przy stawianiu młyna wskaźnik dochodził do 10% i budowa sie przerywała, aż w końcu zniknął całkowicie z menu gwiazdy.
Witam. Odesłali mi 460 Dyń w zamian za widmo Silos. :)
MasterofPain, proszę nie wprowadzać pozostałych osób w błąd: Support zawsze odpisuje. Zdarza się, że czasami udzielenie odpowiedzi wymaga dodatkowych weryfikacji, co trwa, jednak odpowiedź zawsze jest udzielana.
Jeśli ktoś przesłał zapytanie do Supportu i otrzymał potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia (wiadomość e-mail), to odpowiedź na pewno się pojawi - o to nie trzeba się martwić, wystarczy poczekać. :)
BB_xaar a co z tymi znikającymi przedmiotami naprawione to jest już czy jeszcze nie?
Dołączam się do pytania.
Czy po przerwie technicznej został naprawiony błąd i mogę spokojnie kupować poprzez handel silosy i inne budynki? Bo jak mi ma coś zniknąć to się załamię kontaktując się z beznadziejnym, leniwym supportem(może za mało ludzi tam jest? - serwery nowe otwierane na potęgę, a ludzi może pracuje tyle samo co np. pół roku temu).
Z moich informacji wynika, że po konserwacji 25.10 będzie to naprawione.
ja tez mam znikajacy silos. wystawilem oferte na handlu ktos sprzedal mi silos ale silos do mnie nie dotarl. ma go w gwiezdzie oraz nie moge go wystawic wiec nie tylko jest niewidzialny ale tez jakby nieistniejacy.
Mam to samo silos znikł z gwiazdy i czekam na odpowiedz z suportu.