-
LUDZIE to proste pazerni tworcy gry zdjeli bug z dopalkami ale musial powstac nowy bug tylko ze tym razem na niekorzysc graczy i dokladnie o tym wiedzieli ,niestety zeby nie tracic kasy ktora wplywa im za dopaly kupowane za klejnoty akceptuja ze gracze traca nie oni.Nie przewidzieli jednego ze gracze sie sprzeciwia szybciej niz mysla i gra zejdzie na psy,zaaalosne.ODDAJCIE NAM STRACONY CZAS I PIENIADZE WLOZONE W GRE!
-
No coraz lepiej sie dzieje z bugami, chciałbym zauważyć że jako konsumenci możemy zażądać usunięcia z zakupionego produktu wad (dotyczy osób które włożyły kasę w grę) lub zwrotu poniesionych kosztów zakupu produktu, jest też coś takiego jak pozew zbiorowy w polskim prawie więc proszę BB_xaar o podanie realnych dat naprawienia tych wszystkich bugów najlepiej na stronie startowej gry lub w dzienniku dewelopera w innym przypadku będę zmuszony do złożenia reklamacji na zakupiony towar (grę) i żądania zwrotu włożonej kasy, bo mam dość pisania do supportu o bugach i po kilku dniach dostawania lub nie zadośćuczynienia w postaci np. surowców do budowy puszkarzy lub elitarnych którzy w wyniku bugu zginęli oczywiście support olewa już czas który muszę poświęcić na odbudowę.
-
Jak zwykle jedna naprawa pociąga kolejny problem .
Coś się naprawiło na handlu i z tego powodu wszyscy co mieli cokolwiek wystawione na handlu podczas konserwacji stracili to wszystko .
Dla niektórych okazuje się być to dość kosztowna naprawa ....
-
Witam :) ja też zamieszczę swój problem:
Zgłaszałam już do supportu, że nie mam (i raczej nie pamiętam abym miała) zadań głównych i nagród za nie. (o ich istnieniu dowiedziałam się przez przypadek na czacie gildii). Dzisiaj po zatwierdzeniu nagrody za misje od Eliota (magiczny pył) NIE POJAWIŁA mi się od niego nowa misja.
Co robić?? Czekam na w miarę szybką odpowiedź bo event mija.
Dołączam print screena:
http://tinypic.com/r/ac3fb9/6
-
Frodziak, nie wiem jak wygląda to pod kątem prawnym, wiem natomiast, że takie zachowanie na forum (i czacie) projektu The Settlers Online jest niedozwolone i może skutkować nawet blokadą konta.
Vuirulent, gdy tylko dostaję potwierdzoną datę wprowadzenia jakiejś poprawki, od razu o tym informuję. Jeśli nie podałem daty poprawy jakiegoś utrudnienia, oznacza to, że nie dysponuję jeszcze potwierdzonym terminem.
de_vile, oczywiście taka sytuacja mnie również nie zadowala. Przesłałem już dalej podsumowanie sytuacji z kilkoma przykładami - gdy dostanę odpowiedź, z pewnością pojawi się co najmniej post na forum. Na razie mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.
Merigoldin, jeśli dalsze misje od Eliota nadal Ci się nie uaktywniły, bardzo proszę o przesłanie informacji o tym bezpośrednio do Supportu.
-
Echh mistrzu , ty znów ze zrozumieniem i dokładnie starannie na wszystko : popatrz, dziewczyna napisała :
Zgłaszałam już do supportu, że nie mam (i raczej nie pamiętam abym miała) zadań głównych i nagród za nie.
Myślę, ze to jest większy dla niej problem, a Ty pięknie i skrzętnie to omijasz.
-
a ja musialem zrestartowac konto przy lv 31 bo obszar serwera nie dostepny... zapewnienie zwrotu surowcow i klejnotow i co ... i nic nie ma..
ps. nie ma jak the settles 2 gold edition nic sie nie psuje ;)
-
No tak bo nalatwiej jest powiedziec ''nie mam takich informacji ,nie wiem piszcie do supportu to ja nie rozumiem co ty soba reprezentujesz tutaj na tym forum mozesz mi to wyjasnic bo nie widze zadnej konkretnej odpowiedzi z twojej strony tylko staszy ludzi ze zablokujasz im konta.Nie badz smieszny.
-
Hmm, a teraz ja mam takie pytanie, czy tylko ja nie mogę wejść do gry, czy ktoś jeszcze? bo nie bardzo wiem, a zaczyna mnie to martwić..
-
nas tez powiem Ci - codziennie ktos ma jakis problem z gra :(