przekazałem kumplowi na chwile moje passy, on tez nie może się zalogować, ale na swoim koncie może grac, gdy próbuje wejść na moja wyspę to go wywala, zero odpowiedzi od supportu
Wersja do druku
przekazałem kumplowi na chwile moje passy, on tez nie może się zalogować, ale na swoim koncie może grac, gdy próbuje wejść na moja wyspę to go wywala, zero odpowiedzi od supportu
Gdyż dział techniczny:
1. ma weekend wolny
2. sami nie wiedzą, co jest grane, więc zostawili to sobie na przyszły tydzień...:P
Mnie również dzisiaj dopadła ta przykra niespodzianka :-( Gram na Słonecznym Grodzie, nie miałam uruchomionych przygód ani nie podnosiłam żadnych budynków.
u mnie tez nie dziala ... nie moge sie zalogowac... :)
czwarty dzień nie mogę się zalogować :(((((( nic nie pomaga:((((
super:( dalej nic, dobrze że nie zainwestowałem żadnych pieniędzy w tą grę bo dopiero bym się wku.....:(
chyba trzeba będzie nowe konto założyć albo dać sobie spokój dopóki nie wyjdzie pełna gra.
a co ci da nowe konto ?^^
co najwyżej za multi zablokują wszystkie powiązane i wtedy niemożność zalogowania będzie 100% znana i na pewno winne nie będą źle działające serwery :D
czwarty dzień, to mega dużo strat przynosi. Jeden dzień bym zniósł, ale już tyle?? Jestem ciekaw, ile im to potrwa tak naprawdę...
Ja nie miałam przygody,a nie mogę się zalogować...
coś przeczuwam, iż znów zarzucą zachętą na serwer testowy... to jest niemożliwe, aby tyle osób nie mogło się zalogować na swoje konto i normalnie grać, cos poszło nie tak z ostatnią aktualizacją i przypuszczam, że chcąc sprawdzić łatkę zrobią "konkurs" na serwerze testowym...