-
a ja właśnie wysłałem wojsko żeby skonczyc pierwszą przygodę eventową... godzina mi została i myślałem, że zdążę... no i się grubo przeliczyłem widzę... I co będę teraz musiał pewnie wydac 100 sztuk złota, żeby kupic przygodę? Chyba mam gdzieś ten ich event...
-
rozumiem że należy się wolne, ale gra pracuje 24h więc nawet w domu jakiś cieć powinien mieć wgląd do tego co się dzieje 24h
-
Należy się wolne? To zamknijcie grę w weekendy. Jeśli gra działa, to powinien być ktoś odpowiedzialny za jej stan. Wolne może mieć w poniedziałek, kiedy pracuje ktoś inny. Właśnie dostałam automatyczną odpowiedź, że działają w poniedziałki od 11 i mi się ciśnienie podniosło. To znaczy, że do jutra nie dam rady grać? Hmm, ok, pa, hang on and thanks for all the fish ;)
-
o rany............. mam dzien wolny a tu.....
-
hej wam, ja równierz mam problemy z zalogowaniem sie- próbuje juz 2 godziny i nic. w tym momencie zazdroszcze tym co się zalogowali i wywaliło ich z przygody bo ja nie mogę nawet wejść do siebie na mape. i pytam się grzecznie kto mi zwróci surowce/zasoby z tych kopalń które mi w między czasie padły?? pół?? czy studnii?? mogłabym je postawić ale nie moge!! eh:(
-
Znowu nie działa!!!!! Wy k...y do miotły a nie do komputera! Jak się nie znacie to się zwolnijcie.
-
Od rana albo niemiłosierny lag albo wywala z komunikatem "Połączenie z serwerem zostało zerwane". Tak się nie da grać. W tego typu usługach powinna być przynajmniej jedna osoba pełniąca dyżur w weekend.
-
wczoraj wywalało, dzisiaj wywala, och!!! i jak tu żyć ??? ;)
-
mega problem z wejściem od 2 godzin - masakra
-
Potwierdzam znowu nie da się wejść do gry...a tam dogorywa mi kopalnia złota 5 lvl. Żądam zwrotu kasy za kupno wersji pudełkowej gry, jeżeli wypuszczacie coś na rynek za co trzeba płacić to pomyślcie o tym żeby to było dopracowane w 100 % a nie ludzi naciągneliście na kasę a teraz w czterech literach macie graczy...teraz żeby pokryc straty juz nie wystarczy że dacie nam po 20 piłeczek i koszyczek ...Mam juz dość tej niekompetencji załogi BB