znowu nie można się zalogować , do k... ile jeszcze trzeba czekać na naprawę !!!!
Wersja do druku
znowu nie można się zalogować , do k... ile jeszcze trzeba czekać na naprawę !!!!
U mnie połączenie z serwerem zrywane znowu zostaje co 30 sec. W ogóle się grać nie da. Serwer chyba nie daje rady z ilością logujących się i następuje przepełnienie i dlatego wywala ludzi.
Już sam nie wiem w kim upatrywać winę za obecny, tragiczny stan rzeczy serwera Nowa Ziemia. Czy BB Niemcy czy polski zespół?
Gra powstawała o ile dobrze pamiętam od 2010 roku. Serwery działają w Niemczech, Anglii itd. bez problemów.
Tylko u Nas muszą występować tak poważne problemy.
Duża część graczy przestała grać w tą grę (jeszcze przed problemami) ze względu na nudę. (głównie brak PvP)
Teraz przestają ludzie grać również ze względu na problemy techniczne. Dokladniej pisząc - opieszałość ludzi odpowiedzialnych za usuwanie usterek.
W Gildii w której byłem do niedawna z 26 osób pozostało zaledwie 5.
Dodatkowo zniechęcają ustalone na rynek polski MAKRO płatnośći, gdyż mikro nazwać ich nie można. (wiem, że to jest opcja dodatkowa i nikt nikogo nie zmusza)
Wstyd.
"Prosimy wybrać OK (podczas gdy okej nie jest) aby odwieżyć połączenie".
A ja ci powiem jak jest na serwerze UK. Wszystko hula tak jak się należy. Jak zalogowałem się na serwerze UK po konserwach tak do tej pory jestem zalogowany. A na PL to porażka. Były godzinne konserwy, że niby znaleźli przyczynę i usuwają ją na stałe, ale to chyba jakaś ściema totalna była.
I tak nic nie da pisanie tu ani do sportu musimy sie przyzwyczaić do tego i cierpliwie czekać , albo zmienić grę , Tylko czy ktoś ma aż tyle cierpliwości
Rano było dobrze zakończyłem grę o 9:30.Wracam do domu odpalam lapka i mogę dalej nie pisać bo wiadomo co się dzieje nie da się wejść na konto.Kilka razy załadowało ale po kilku sekundach kopa i wynocha.
Ja już prawie godzinę nie mogę się zalogować... Zamiast przyjemnie spędzić czas przy grze, to tylko się wkurzam od godziny.
może niech oddadzą wszystkim kasę za zakupione dobra w grze i pudełkową wersję
Połączenie z serwerem zostało zerwane.
Zajefajnie.
pociesze was wpusciło mnie na sekunde i powiem wam że budowle stoja tak jak zostawiłam czyli rezydencja już dawno powinna sie wybódowac a stoi na 64 % i surowce nie rosna czyli jest jeszcze gorzej wszystko stoi
Proszę sprawdzić czy problem nadal występuje.
Jak już się uda zalogować to straszne lagi...do tego nie można wchodzic do przygód lub często nie można wejść na mape innego gracza np przy wymianie buffów.Do tego dołączył problem z budowaniem...niby dajemy coś do wybudowania a budowa wcale się nie pokazuje w slocie do wybudowania lub stoi długi czas bez ruszenia....nie wiem o co kaman ale BB pogrąża się coraz bardziej jednocześnie odstraszając graczy...coraz więcej kont jest na sprzedaż na allegro bo ludzie już nie chca w to grać niestey bo gra ma potencjał lecz został zmarnowany przez niekompetentne zachowania twórców
od ok 15:20 do chwili obecnej 16:54 jest ciagle to samo,
wywala co chwila albo wczytywanie mapy :(
Nie no zajefajnie działa....
http://i50.tinypic.com/197o2.png
u mnie nie włącza się kolejka budowania,nie da się również zmienić mapy
po relogu wyrzuca od razu po wczytaniu się mapy :/
I znów się nie da wejść na inne mapy... Niedobrze...
A u mnie jakoś się poprawiło, do gry wszedłem bez problemów, geologów powysyłałem, pola odbudowałem i jak do tej pory (ok. 1h) jest dobrze. Zobaczymy jak długo.
wywala albo podczas logowania, albo zaraz po wejściu na wyspę.... wszystko przeczyszczone..... tak dalej K....
Kyou nie denerwuj się- u mnie to samo ;)
zauważyłem pewną zależność nie wywala to czasem jak się ma aktywny mecz ??
U mnie lipa jak co dzień. Gram sobie spokojnie bez problemowo i BOOOM! Nie da się wbić, a jak jakimś cudem wejdę do gry to od razu wywala. Powoli kończy mi się cierpliwość. Wczoraj skusiłem się na wykonie przygody do zadania dziennego i popełniłem straszny błąd bo przy takim działaniu serwera dzisiejsze zadania mi przepadną. Bo niby jak mam skończyć przygodę jak na serwer wejść się nie da.
ksiaze ja już po meczach więc na pewno to nie to
No nie mogę się zalogować 3 dzień z rzędu!!!!!
Xaar, problem jest chyba w komunikacji miedzy serwerami,
bylem na g04 i wsio chodzilo z ludzmi z tego samego czyli g04, wywalalo mnie jak chcialem wejsc do kogos co byl na g02
po kilku przelogowaniach, sam wpdlem na g02 i problem z g02 ustal, narazie nie sprawdzam dalej.
mysle ze to pomocne bedzie .
Green a skąd wiedzieć kto gdzie jest?
Ja widze Adres w "Pasku Stanu"
Oczekiwanie na <IP>
Przesylanie w01g02....
rozumiem ze w01 to Swiat 1, a g0x to numer serwera
i jak tu nie przeklinać..... właśnie prawdopodobnie straciłem 175 Kuszników
ja mam g01 ale wywala mnie jak chcę uruchomić grę
Połączenie z serwerem zostało zerwane
...i tak od 3 tygodni ;(
Czy naprawdę nikogo nie dziwi, ze aż tylu graczy ma podobny problem ???
***a!!!! Czy my kiedys pogramy normalnie?????? To sa jaja!!!!!!! Przez 6miesiecy testy takie rzeczy to tylko w polsce!!!!!
nie jest źle od 30 minut jakimś cudem jestem w grze i mnie nie wywaliło :D