JEST! Dorwałem granit w Azylu! Za 6 razem, ale byłem uparty :)) Teraz tylko 20 razy zrobić Starych przyjaciół i już :)
Wersja do druku
JEST! Dorwałem granit w Azylu! Za 6 razem, ale byłem uparty :)) Teraz tylko 20 razy zrobić Starych przyjaciół i już :)
a czemu niema opisanych zadań 9 i 10 w poziome 26-35 a jest tylko 8 zadań a w grze jest 10 zadań? ja już robię 7 zadanie :)
blade1188 w solucji masz opisane wszystkie zadania dla wszystkich poziomów. brakuje mi tylko 2 nagród dla lvl 26-35. więcej o zadaniach nie tylko kryzysowych znajdziesz w solucji
Te zadania mnie już irytują.
Fama niesie, że niektórzy co wytrwalsi za 6 razem dostali w dropie 600 granitu. O 400 granitach w Starych Przyjaciołach już nie wspominam...
Ja postanowiłem, że kończę na zadaniu 5. Mam dość. Robię azyl i przerywam Cztery Wiatry. Nie ma sensu...
level 26-35
1 Zadanie - Wyslij specjaliste na krotkie poszukiwania (błąd - chodzi o srednie poszukiwania), aby zdobyl 200 szt. desek z drewna lisciastego. Wydaj 500 szt. Narzedzi z magazynu. - nagroda 440 desek lisciastych
2 Zadanie - Poznaj nowe przygody, co najmniej: 1 (czyli przejdź) Wyslij odkrywce na krotkie poszukiwania nowej przygody - nagroda 200 koni
3 Zadanie - wydaj 2000 sztuk marmuru z magazyny, wyprodukuj 100 sztuk pożywnych kanapek - nagroda 700 brązu
4 Zadanie - uzyskaj od znajomego premie dla swoich budynków (półmiski ryb) w liczbie 50szt. wyprodukuj przynajmniej 7000szt pokarmu dla ryb.
5 Zadanie - wyhoduj 480szt koni. znajdź 700szt granitu podczas przygody wyspa piratów.
6 Zadanie - wydaj 2500szt węgla z magazynu. wytrenuj w koszarach daną liczbę konnych: 80.
7 Zadanie - wyprodukuj 150 mieczy z żelaza. miej w posiadaniu co najmniej 3000 desek z drewna liściastego.
8 Zadanie - wystaw przynajmniej 150 osadników, miej w posiadaniu 3600 mieczy z żelaza - nagroda: 200 chleba
9 Zadanie -Kup przynajmniej 500 złotych monet(można w gildii pożyczyć na moment), wytrenuj w koszarach 360 ochotników(zalicza tych co są na stanie) -nagroda 200 napitku
10 Zadanie -wydaj 700 wody z magazynu ; znajdz 200 granitu w przygodzie mroczni kapłani -nagroda 100 mieczy z żelaza
Chyba jestem szczęściarzem. Za drugim razem w Azylu znalazłem granit :)
5x azyl wpadło 2x ruda tytanu 3x bale egzotyczne jakiś pechowy jestem. :mad:
no ja dopiero tłukę azyl, ale trzeba krok po kroku, wszystko się tnie skacze przyspiesza, nie polecam bloków nawet pojedynczych.
mam problem z zadaniem nr 4 dla lvl 46+ z czarnymi rycerzami o co tam chodzi zrobiłem żołnierzy nie straciłem a nie zaliczyło ?