Szczerze mówiąc, mam dość. Próbuję się zalogować już od kilku godzin i raz tylko udało mi się wejść do gry na chwilę, po czym wszystko zamarło i znowu zrywa połączenie. Nic nie dają zabiegi typu czyszczenie przeglądarki. Po prostu kicha!
Wersja do druku
Szczerze mówiąc, mam dość. Próbuję się zalogować już od kilku godzin i raz tylko udało mi się wejść do gry na chwilę, po czym wszystko zamarło i znowu zrywa połączenie. Nic nie dają zabiegi typu czyszczenie przeglądarki. Po prostu kicha!
sądzę że problem leży w evencie - jak mądry ktoś obliczał obciążenie dla serwera to nie pomyślał że będą po dwie przygody dzienne, że ktoś będzie miał otworzoną misję eventową i jeszcze jedną - może nawet dwie przygody i teraz serwer nie daje rady z wszystkimi zapytaniami. A co do tego że jest to gra w fazie beta- to jest to bujda żeby gracze się nie wkurzali na jakość wykonania. Ja nie wiem jak w ebi i bb ale jak u nas jest faza beta to nie sprzedajemy tego oprogramowania w pudełku, i nie inkasujemy całości kasy, widać "zachodnie" standardy inne. Naprawdę zastanawiam się czy nie dało by się wziąć i wystąpić z pozwem zbiorowym - w końcu świadomie sprzedali nam produkt, który jest niedopracowany - co sami stwierdzają tym napisem "BETA" w trakcie logowania, na pudełku nie ma jakoś ostrzeżenia że produkt w wersji beta, że logować się można raz na 10-20 przypadków, jednym słowem zapłaciłeś to mamy cię w d****.
wersja beta to nie wersja testowa_zgodzilem sie,ze w wersji beta nie wszystko bedzie dostepne,ale nie na ciagle problemy z logowaniem czy wiecznymi lagami.A pierdzenie o slabych kompach i netach niech sobie wsadza ......
@Ligur: pozew zbiorowy jest zbędny, można to zgłaszać indywidualnie do Urzędu Ochrony Konsumentów i Konkurencji tutaj:
http://www.uokik.gov.pl/sprawy_indywidualne.php
Sprzedawanie gry i ukrywanie przed kupującymi (bo informacji o tym nie ma na pudełku), iż znajduje się ona w wersji beta a kupujący nie będą mogli korzystać z gry ponieważ uniemożliwiają to ciągłe usterki po stronie wydawcy gry - to jest naruszenie praw konsumenta i za to można się domagać odszkodowania.
Oczywiście dotyczy to tylko i wyłącznie osób, które zakupiły pudełko z grą.
no porażka, od 8 rano nie mogę wejść, raz się udało ale co z tego jeśli zaraz wyrzuciło. A budynków nie mogę nawet uśpić, czy bufnąć, masę strat będzie. Proszę support , zainwestujcie w większe serwery !
Nie moge wejsc na mape meczu
zaraz mnie trafi, od rana nie mogę się zalogować, a super mod_astari i tak pewnie stwierdzi jak ostatnio, że to wina mojego internetu.
dobre wysłałem zgłoszenie do supportu i mam automatyczną odpowiedź:
Dziękujemy za skontaktowanie się z Supportem gry The Settlers Online.
(...)
Nasze godziny otwarcia to 11:00- 20:00 GMT od poniedziałku do piątku.
Dobre sobie to mam czekać do poniedziałku do 11 aż ktoś łaskawie przeczyta moje zgłoszenie?
no adminom tez sie naleza dni wolne od pracy,ale jednak najbardziej newralgiczne dni wypadaja na weekend,wiec ktos powinien nad tym czuwac to po pierwsze a po drugie obecnie sa najwieksze problemy z gra to tez powinni zapomniec o dniach wolnych i sie zajmowac problemami non stop
od godziny nie mogę wejść na swoje konto a kopalnia złota na 5v1 bez buffa chodzi . Ciekawe kto mi straty pokryję .