Mi się udało:)
Widać Ciebie nie lubi:)
Wersja do druku
W tym obszarze wystapił błąd. Prosimy spróbować później. Njpierw dopadło mnie to po północy, zalogowac sie mogłem dopiero około 8, minęło niespełna 2 godzinny i zas ten sam problem
Taaa, napisałem do Piwonii że jak weekend się tak zaczął to będzie tylko gorzej przez resztę weekendu.
Za karę mnie wywaliło i mam (niespodzianka:)) "w tym obszarze wystąpił błąd, prosimy spróbować później".
A może to kara za podglądanie cudzych wysp?
kurde a kupel wysłałem zapke mam nadzieje ze jego tez wywaliło przynajmniej nie będę go blokował, sorki xeo :)
Wywaliło info że jakaś psuedo konserwa tylko na głównej ani słowa o tym co za
A w ramach rekompensaty dostaniemy dosypkę do ryb
masakra z ta grą. Kiedyś była BETA, a teraz chyba ALPHA, bo jest coraz gorzej.
A bo Ty mnie odwiedziłeś gdy ja już się sama na wyspę wbiłam.
Dla tych co nadal próbują, teraz zrobili przerwę techniczną. Niestety nie podali ile czasu potrwa, mamy sprawdzać na głównej stronie, ale obawiam się że CM dzisiaj ma wolne.
Edit: chyba tylko restart był bo już się loguję.
Ciekawa sprawa, bo mają te same problemy na innych swoich produkcjach również m.in. Heros Online, tam było tyle wpadek, że pod wpływem społeczności graczy postanowiono zamknąć polski support, tu widzę idziemy w podobnym kierunku:mad:
ile to ma potrwac?
dajcie znać jak gra ruszy bo ze strony głównej się nie dowiemy nawet że nie działa nie ma informacji