Ja bym chciał dostać pakiet medyczny, gdyż moi generałowie często giną
Wersja do druku
A ja w dalszym ciągu chciałabym Worek omniziarna, ponieważ to fajne ziarno, a studnia nie reaguje na moje prośby
Ponawiam swą prośbę o recepte na przerwanie preni . Moi robotnicy nie wysypiają sie w nocy czuwając do uruchomieniem wygasłej premii :)
Chciałbym podrózować pływająć ale ciężko mi się rozstać z moim domem. Myślę, że Pływający Dom rozwiązał by ten problem.
Chciałbym wesołego geologa bo mam ich mało
Chciałbym Wesołego Geologa, żeby rozśmieszał pozostałych :-D
Chciałbym Wesołego Geologa ponieważ jest wesoły.
chciałbympływający domek w którym nowi osadnicy zabawialiby pozostałych sztuczkami lub przedstawienia teatru na wodzie wystawiali
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ moi generałowie to ofermy i czasami trzeba ich wesprzeć. :)
Chciałbym Pływający dom, ponieważ bardzo chciałbym zobaczyć jak moi osadnicy robią się na twarzy zieloni.
Witam!
Studnia wybrała post numer 1411!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: qqaz
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ jak moi generałowie przegrają będę ich torturował jodyną.
Chciałbym szczęsliwego odkrywcę, ponieważ moi wszyscy kapelusznicy sa beznadziejni i nieszczesliwi :)
chciałbym dostać opactwo po nieważ za mało mamy budynków produkcyjnych do piwa
chciałbym dostać opactwo po nieważ chciałbym mieć taki budynek u siebie
chciałbym opactwo po mamy za mało butynów protekcyjnych do wyrobu napitku i chciałbym zwiększyć protekcję
Chciałbym pakiet 500 szt. drewna egzotycznego, bo dziewczę z kraju egzotycznego już mam, a to znaczy, że jej brakuje czegoś swojskiego, a mnie czegoś do kompletu.
Patentów budowlanych mi wciąć brakuje,
patentów budowlanych do rozwoju wyspy potrzebuje.
Bez patentów próżny mój trud,
nie postawię chaty drwala ani nie wydobędę już więcej rud.
Do studni życzeń rzucę monetę albo dwie,
może choć 10 patentami mnie poratuje.
miło będzie jak studnia da kantor handlowy, ponieważ lubię handlować
Witam!
Studnia wybrała post numer 1420!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: mmonika123
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ bardzo chcę uzdrowić generała na przygodzie na której zawsze zasypia i nigdy nie widzi końca.
Mądra kobieta swoje, a studnia swoje :)
Dziękuje Studnio, a w jaki sposob dostane nagrode?
Wiec może ktoś wybierze z tą moje jedno zyczenie i spełni je :D
1. Ktos naprawi mrugający 1:1
2. Zrobi ktoś jakiś dodatek aby w statystykach było widać jakie kopalnie maja ile złóż
3. U kupca ktoś postanowi zrobić suwak jak kupuje sie zupki
4. Lądowanie wojska na wyspie też wypadało by poprawić
5. Moze w kopercie dało by sie jakiś notatnik dodatkowy wrzucic, mam skleroze jaki drop komu wisze :D
PS Nic nie che tylko moze jeden bug ktoś zrobi :D
Witam serdecznie!
Mądra kobieta opiekująca się studnią dziękuję za wypowiedziane życzenia.
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ jak moi generałowie przegrają będę ich torturował jodyną.
Witam!
Studnia wybrała post numer 1428!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: Lisq3
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym Tytanowy pokład, bo ten surowiec nie wystepuje u mnie
Ja bym chciał dostać kolejny pakiet medyczny, gdyż moi generałowie nie uczą się na błędach
ja bym chcial zeby naprawili bledy w grze
i zebym kolejnych receptur do kuzni za gorski klan niemusial wyrzucac do kosza
tak jak to juz z jedna receptura mam zrobic odpowiedz od suportu
niemozna wymienic na inna lub w inny sposub zrekompensowac:)
chciałbym wesołego geologa....
o Pradawna Studnio ! o Mądra Kobieto opiekująca się pradawną Studnią !
Chciałbym bardzo Panią Mikołajową, Gdyż Pan Mikołaj byłby w końcu w pełni szczęśliwy móc spędzać radosny czas w objęciach Pani Mikołajowej przy zaciszu domowego ogniska ;)))
Chciałbym Pakiet medyczny, ponieważ po Świętach będę musiał ratować obolałych z przejedzenia generałów, a zwłaszcza Mistrza Sztuk Walki, który po raz pierwszy będzie miał okazję zjedzenia polskiej kuchni.
Studnio Droga, spraw mi wesołego geologa, bo gdy ten zwykły chodzi i szuka, to mu coś mocno w kręgosłupie stuka.
Życzenia... życzeniami ... ja mam marzenia , które studnia życzeń zwyczajnie nie spełnia ... bo ma tak wiele zapragnionych marzeń... ja mam też 1 życzenie... życzenie które żąda spełnienia ...chciałabym pływające domy ... ponieważ mogłabym uratować ludzkość na mojej jakże przeludnionej wyspie:)