niech ich szlag trafi, wiszę na dropie i kumpla blokuje, bo nie mogę się zalogować
Wersja do druku
niech ich szlag trafi, wiszę na dropie i kumpla blokuje, bo nie mogę się zalogować
on tez sie nie moze zalogowac raczej... serwery im padly wszystkie
nie moge sie zalogować jak juz mam wchodzic wyskkakuje dymek W tym obszarze wystąpił bład Prosimy spróbowac ponownie od 4 rano byłem moze 1 min na grze i grubasów tylko wysłalem
Widzę noc minęła, a problem nie. Gra mnie rano przywitała przeciążonym serwerem, a przy próbach logowania podaje że w tym obszarze wystąpił błąd.
no ja nei miałem wcale lepiej...
ekspedycja na dokończeniu, przywódca zniszczony ale zachciało mi sie dobijanie pobocznych sektorów pod exp.
po dwóch wcześniejszych wybiciach z serwera z powodu przeciążenia o 3.00?! w nocy.. tu taka niespodzianka
scr.hu/10pp/j93ri
Piwonia nawet nie można wejść na twoją wyspę wywala błąd i restart strony.
kiedyś graczy było o wiele wiele więcej i takich szopek nie było być może dobrych programistów zwolnili a zatrudnili tanich amatorów i to po każdej konserwie jest coraz gorzej może jest jeszcze jedna opcja ze chcą nas zniechęcić do dalszej gry
to ja też się dopisze, nie mogę wejść na wyspę, udało mi się rano wypuścić 2 odkrywców i zonk jakiś problem techniczny
A no to mam wolne od gry na weekend, szkoda, bym sobie przynajmniej wojsko wstawiła do produkcji.
To jest to że kto zalogował się wcześniej to gra Niestety teraz inni już nie mogą Proszę naprawcie to lub zmieńcie informatyków