nie oczekujcie że zmieni się cokolwiek do poniedziałku.........
Wersja do druku
nie oczekujcie że zmieni się cokolwiek do poniedziałku.........
Takie błędy od razu się powinno naprawiać, ale to nie TU niestety
PORAŻKA to mało powiedziane !! od 10 rano nie mogę się zalogować ! 537 z 1215 i 5h oczekiwania !!! drugi dzień z codziennym logowaniem odpadł i co z tym teraz zrobić ??
Jestem niezmiernie wdzięczny moderatorom za takie piękne udogodnienie jak kolejka logowania, dzięki niej straciłem drop z przygody oraz ok 1000 sztuk armii...... Chwała wam za to...........
Tunycek ten czas się zmienia ja też tak miałam ale jakoś dziwnym trafem szybciej to poszło,czekałam około 2 godzin i jestem już na grze.Nie będe się wylogowywać jak narazie chyba,że mnie wywali:(
Nie tylko ciebie nie zadowoli, rozumiem gdyby było napisane co jest nie tak i że takie problemy mogą występować, ale tak jak teraz jest być nie powinno!
"Znowu się zepsuła gra"
Delikatnie to ująłeś strasznie
hmm czy wiadomo już co się stało z tą kolejką logowania ? Kiedy ewentualnie można spodziewać się naprawy tego błędu ? Też z niecierpliwością oczekuję na normalne zalogowanie się do gry - Niestety moja premia również poszła w las.. no trudno to i tak było za darmo tylko pozwólcie mi się zalogować :D