Jak myślicie, kiedy będzie jakaś konserwa i nam odblokują dostęp do naszych wysp?
Wersja do druku
Jak myślicie, kiedy będzie jakaś konserwa i nam odblokują dostęp do naszych wysp?
Po co konserwa? Przecież jest super, jest super, wiec o co wam chodzi? Czy wiara w to, że konserwa rozwiąże problemy nie jest przesadna?
Pewnie poblokowali konta tym, którzy nie płacą :)
Jakby w mojej firmie byli tacy technicy jak w BB to wszyscy do zwolnienia.. no chyba że już naprawdę wszystkich zwolnili ;)
O Penelopie już nie będę pisał...Chyba śpi w pracy jak nawet na neta nie wejdzie
Na stronie głównej jest napisane, że miłość unosi się w powietrzu :)Cytat:
Tez myślę że konserwa nic nie zmieni tylko z drugiej strony trzeba w coś wierzyć
Nie ma słowa o problemach technicznych.
12 dni bez możliwości wejścia na wyspę. Czas powiedzieć żegnaj albo przynajmniej do zobaczenia. Znajomym z gildii dziękuję za wspólną grę. Zerknę tu być może w okolicach świątecznego eventu. Szanujmy swój czas i traktujmy się poważnie - to przesłanie do Państwa z Unity.
[QUOTE=Jarzyna_1980;308304]Na stronie głównej jest napisane, że miłość unosi się w powietrzu :)
Nie ma słowa o problemach technicznych.[/QU
No skoro miłość unosi się w powietrzu to o jakich problemach mówimy wtedy nie widać żadnych problemów .
Całe BB żyje miłością (do samych siebie) i w różowych okularach dlatego nie widzi problemów na serwerach.
Penelopa odpisała mi na Messenger:
Dzień dobry,
zgłosiłam problem... niestety trzeba czekać.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
To nie Penelopa ci odpowiedziała, tylko AI.
Penelopa już dawno pracuje w hurtowni mięsnej i robi na taśmie przy produkcji parówek....
Nie ma sensu tu siedziec, jednak najpewniej wywaliło nasze konta w powietrze i konserwa tego nie zmieni.
Kolejna próba logowania przy okazji następnego eventu, a potem to już żegnajcie TSO...