Nie ma problemu z wejściem do gry.
Po kliknięciu linku u mnie całkowite uruchomienie gry trwa 19s.
Wersja do druku
Nie ma problemu z wejściem do gry.
Po kliknięciu linku u mnie całkowite uruchomienie gry trwa 19s.
gratuluję, jesteś chyba jedynym który nie ma najmniejszych problemów z działaniem serwera...
Prośba do Kolegi i pozostalych z kłopotami o zrobienie testów i zamieszczenie wyników:
http://forum.thesettlersonline.pl/th...ll=1#post31868
Proste testy, trwają kilka minut a wiele wyjaśnią.
Nie jestem pewny co Ci te testy takiego pokażą. Że mamy za słabe komputery, żeby grac w Settlersów? Jakoś przez tyle miesięcy nie miałem najmniejszych problemów, a teraz nagle według Ciebie połączenia większości graczy są wadliwe a komputery za słabe?
Proszę zrobić testy... i porozmawiamy.
Mateusz, gry przeglądarkowe maja to do siebie że zamulają kompa ale bez przesady. Robić test grafiki bo dla większości gra nie chodzi. Sorki chłopie, ale niepotrzebnie chwalisz się jakimś tam programem którego znalazłeś na necie.
Osobiście uruchamiałem grę na różnych konfiguracjach. I zaskoczę Kolegę. Większość laptopów nawet na i7 nie nadaje się do tej gry. Wina grafiki. Dlatego prośba o testy właśnie tym programem.
i gre wygramy
1:34 wiec to chyba nie problem z obciążeniem serwera. Niestety zalogować się nie da. Wina komputera też raczej nie wchodzi w grę, ten sam problem w domu i pracy. Ktoś w tym wątku znalazł jakieś sensowne rozwiązanie? bo czytać 35 stron postów j/w jest ponad moje siły ;)
A moze by tak ....dla jasności zmienić nazwę serwera na Wielka Kicha?