To już jest całkowite przegięcie, wczorajsza całodzienna konserwacja a dzisiaj to samo. W ty BB to chyba sami partacze pracują. :(
Wersja do druku
To już jest całkowite przegięcie, wczorajsza całodzienna konserwacja a dzisiaj to samo. W ty BB to chyba sami partacze pracują. :(
A już miałam nadzieje ze jest ok,loguje sie teraz i co? kolejka :D
Kolejka rośnie w zastraszającym tempie, w kwadrans przybyło 300 osób i na tą chwile jest ponad 900. Postawiłem miecznika damascenskiego ale że stawiał sie 40 minut to wszedłem na przygode, zapomniałem o grze na 2h. Próbuje wrócić na wyspe, nic z tego. Moja strefa się zmieniła o dodatkowego miecznika i zaczynam już stanie jak reszta :)
Z tego wynika że nie naprawili.Cytat:
Z przykrością informuję, że modyfikacje wprowadzone na serwerze Kolonia,
nie przyniosły oczekiwanej poprawy sytuacji. W związku z tym, zmiany te
muszą zostać cofnięte jeszcze dziś, jeszcze przed regularną konserwacją,
która odbędzie się w nocy.
robin, a Ty w grze, czy też w kolejce czekasz?
rano było nawet fajnie 5 z 14, ale teraz 795 z 970 i 1h 38m :) , oby więcej takich udoskonaleń....
z ostatniej chwili: połączenie z serwerem zostało zerwane :) hip hip hurra !
I dobrze powiedzialem ze pod wieczor kolejka wroci i wrocila ale jaja 7dni i zero poprawy a niby w 21 wieku zyjemy, nie strzymam.
Co nas graczy na przetrzymanie biora czy co ze nie da sie grac w ogole znow, byl swiety spokoj az do 19 godziny potem sie znow zaczelo dziac zle
Myślę, że wkrótce możemy spodziewać się komunikatu następującej treści:
Drodzy Gracze,
z przykrością informuję, że modyfikacje wprowadzone na serwerze Kolonia,
nie przyniosły oczekiwanej poprawy sytuacji
to jest absolutnie poniżej jakiegokolwiek poziomu. nie byłoby lepiej wyłączyć grę na 2-3 dni w zeszły piątek, zrobić wszystko jak należy,może czas na zmianę ekipy technicznej?
Mnie się zatrzymało na 586. Kilka minut nie drgnęło i... jestem teraz na pozycji 911.
Cześć,
a u mnie to samo w kolejce mam czas oczekiwania 1,5 h :D to poprawili :D kiedyś nie było podobnych problemów :/
25 min później
http://screenshooter.net/data/uploads/cs/hi/jisr.jpg
Witam
dzis czekalem w kolejce logowania 40 min - jesli to ma tak wygladac to ja dziekuje, ale rezygnuje z grania i oplacania tej tandety, ktora nazywanie beta.
Beta moze byc pol roku, ale nie prawie 1,5 roku. Ile to zamierzacie ciagnac i brac kase za kiepska obsluge techniczna ?
ciekawe czy kazdy ma czas aby od 30 do 60 min poswiecic wieczorem na zalogowanie samo do gry. To jest chore.
u mnie kolejka właśnie drgnęła. Z 344 i 1g50 na 327 i 1g39 :D ŁAŁ :D
nie stresuj się tak ... skoro po 40 minutach się zalogowałeś to powinieneś być zadowolony ... są ludzie którzy po 2,5 h oczekiwania nadal trwają w uporze dostania się na serwer :)
Pozdrawiam techników i wszystkich którzy za tym stoją. Dobra robota
o co wam chodzi za mało kasy płacimy was czy co mam premium i tak muszę stać w kolejce może nie od końca ale stoję
Załącznik 958
Usunęli stary temat co było ponad 150 stron o problemach??
chyba tak ale mamy nowy:)
Dla mnie ta osoba która to zrobiła jest kompletnym ZEREM!
296 z 931
Już bliżej niż dalej. Tylko godzina budynków bez premii dziś.
Ja z żoną nie potrafimy zrozumieć tej sytuacji. Gramy na tym samym łączu i serwerze (Nowa Ziemia) i ja nie mam najmniejszych problemów z logowaniem się do gry. Jedynie od czasu do czasu wywali mnie przy wchodzeniu do przygody lub znajomego. Natomiast żona notorycznie ma kolejkę logowania, średnio 30-60min czeka na wejście. O co tu chodzi? Jestem jakimś szczęśliwym pakietem na tym serwerze?
Dodam jeszcze, że żona jest ciężarna, więc ta sytuacja nie wpływa dobrze na nią i fasolę, która też chce grać :)
Utknęło mi na 158 ale nie ruszam przeglądarki, bo nie mam zamiaru czekać od nowa całej kolejki. Jak się nie ruszy to trudno.
http://screenshooter.net/data/uploads/xc/cg/ounh.jpg
hehe, wiedziałem że usunął tamten temat. To co bijemy kolejne 150 stron?:D
i cieszmy się... przecież to Polska, kraj absurdu. Skoro ktoś obiecuje poprawę, to wiadomo że będzie gorzej, nie nauczyliście się jeszcze tego?:D
no na to wychodzi a co u was tez taka lipa jak na koloni???
nieudolność, nieudolność, nieudolność... tyle konserwacji i kolejka jak jest tak była, skro programiści nie dają rady to na moje trzeba ich zmienić...
Odpuszczam sobie na dziś nadal tkwię na 158 miejscu
ja to kasuje konto bo szkoda nerwów
..............
Jednak znaleźliście ten temat... wow, teraz jest jeszcze gorzej niż przed przerwą konserwacyjną:D
Poczekaj o 11:30 jest następna konserwa dziś
Poczekam, aby zobaczyć co jeszcze można zepsuć ;p