05-12-2013. Około g.14:00.
Wersja do druku
05-12-2013. Około g.14:00.
anielskie - Możesz powiedzieć po jakiej czynności to się stało? Burzenie budynków, przenoszenie czy postawienie lodowej posiadłości zdobytej z pudełka?
alxa1 od wczoraj nie mogę wejść :(
7.12.2013 r., brak jakiekolwiek reakcji ze strony supportu, pomimo wysłanych wiadomości.
ja tez pisalam do supportu a podobno pracują od 9 rano jednak odpowiedzi nie dostalam! mam włączoną prygode, do tego kalendarz adwentowy... ludzie proszę chociaż o jakąś informacje kiedy mi odblokujecie tą grę.
tak na marginesie wiadomosci z problemem technicznym pisane rzekomo do supportu w rzeczywistości w pierwszej kolejności trafiaja w rece tzw. posrednikow i dlatego na odpowiedz z supportu trzeba czekac a czesciej w ogole brak. a dlaczego tak jest bo przeciez tam nie pracuja palacy i nie rozumieja naszego pięknego języka, a pośrednik pan/i X jak nie jest na urlopie to z łaską przetłumaczy co jej sie podoba.
Ewsi00 od 05.12
nic nie naprawiają? a nagrody z kalendarza pójdą już precz, czy uda się je uratować???
zwłaszcza szkoda młyna silosa i tej złotej wieży
Ja napisalem do supportu w sobote po poludniu i dostalem odpowiedz godzine temu takze spokojnie zapewne maja mase zgloszen po weekendzie
nie łudźcie się że dzisiaj wrócicie do gry, wiele osób czeka od czwartku od godziny 13, mieli 1.5 dnia i nic nie zrobili, tak samo będzie dzisiaj... według mnie cud będzie jeśli się wyrobią do czwartku i konserwacji