Witam!
Studnia wybrała post numer 1272!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: Darfen67
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wersja do druku
Witam!
Studnia wybrała post numer 1272!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: Darfen67
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym "Akt własności kantoru handlowego" (w cenie 450 klejnotów), ponieważ dzięki niemu odzyskam jeden patent budowlany.
Chciałbym pakiet medyczny bo mój Generał zranił się podczas bitwy w paluszek.
Ja poproszę o akt własności kantoru handlowego. Podobno jest na nim więcej ofert i korzystniejsze kursy. Chciałbym to sprawdzić :D
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ jest mi potrzebny.
Chciałbym Akt własności kantoru handlowego, ponieważ event letni
,, juz puka do mych drzwi, pobiegnę go przywitać,,
a ja chciałbym wreszcie kolejkę w introligatorze (jak w koszarach, jak w magazynie prowiantu- mam w nocy wstawać, żeby nastawić kolejny tom/księgę tylko dlatego, że wrzuciłem premkę? Oczywiście można bez ale w takim razie po co te premki? - żeby połowa szła na pusto? bzdura. Ale jak znam już BB to nie jest mozliwe
Chciałbym dostać akt własności kantoru, ponieważ będą mi potrzebne patenty w przyszłości :)
Witam!
Tak niewielu graczy prosi studnię o dary?!
Nie bójcie się! Studnia chętne spełni Wasze życzenia.
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Losowanie już w najbliższy piątek!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam!
Studnia wybrała post numer 1287!
Gratulacje dla Gracza o nazwie: Reumatiks
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym Generał Czempiona Vargusa :)
Chciałbym dostać akt własności kantoru, ponieważ będą mi potrzebne patenty w przyszłości
Chciałbym recepturę na steka ,ponieważ to pyszne danie przygotowywane na setki sposobów da niesamowitą motywację moim osadnikom do wydajnej pracy, a cóż to za Magazyn Prowiantu, co to steka nie podaje.
Mowa tu o przedmiocie "Receptura: Grillowany Stek"
Pozdrawiam
Chciałbym Pływający dom bo już nie mam miejsca pod budowę rezydencji.
Chciałbym żeby Generał z mojego Pomysłu Trafił do Gry Pozdrawiam :)
Chciałabym złotą wierze ponieważ lubię wydawać pieniądze :)
Chciałbym dostać Weterana bo to najdzielniejszy z generałów
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę powiększyć moją ekipę poszukiwawczą.
chciałabym dostać klejnoty ponieważ mogłabym się chwilę nimi nacieszyć zanim bym je wydała:)))
Witam ponieważ zaczynają sie wielkie upały to moim osadnikom przydała by sie jakieś schronienie. Wiec taka Lodowa Posiadłość była by doskonałym pomysłem aby ukryć sie przed słońcem a jednocześnie chłodzić swoje pragnienia.:>] Tak wiec studnio studnio!!! nie bąć taka daj ukojenie dla moich Osadników
a ja chcę kopalnię klejnotów lub złotą wieżę
Chciałbym otrzymać przygodę Czarni Rycerze, żebym mógł zaprosić znajomych z Gildii do wspólnej zabawy!
A ja droga studnio życzeń proszę o ulepszona chatkę łowcy jeleni. Pragnę ją mieć z uwagi iż na mojej wyspie jest troszkę krucho z mięsem a jeść coś trzeba
Piłki, piłki, dużo piłek za klejnociki poproszę bo trzeba by jakąs szkółkę piłkarską dla dzieciaków otworzyć
Chciałabym pływający dom
ponieważ drzewo już posadziłem a w pływającym domu postaram sie o setlersiaka
Proszę o Ekipę wyburzeniową oraz Odpalacz w ilości nie ograniczonej. Zrobił bym porządek na wyspie macierzystej. Wszystko inne mam wykupione i tylko te przedmioty mnie interesują żebym mógł się dalej rozwijać i tworzyć swoją potęgę. Pozdrawiam.
Chciałbym "recepture: Niewielka tubka kleju, ponieważ moi poddani dużo lubią czytać książek i niektóre są poniszczone i trzeba je naprawić :)
Chciałbym odpalacza :):)
chciałbym odpalacza:)
Chciałbym tajemnicze podkowy, ponieważ moi generałowie na wyprawach bardzo wolno się przemieszczają.
Chciałbym tajemnicze podkowy, ponieważ moi generałowie na wyprawach bardzo wolno się przemieszczają.
Chciałabym Worek omniziarna, ponieważ to fajne ziarno.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ pragnę powiększyć moją ekipę poszukiwawczą.
Chciałbym Pływający dom o wartości 290 klejnotów, ponieważ turyści którzy przybywają pozwiedzać albo zamieszkać na stałe nie mają się gdzie już pomieścić. Większość z nich przybyła z Wenecji i jest przyzwyczajona do mieszkania na wodzie. Bardzo by ten dom ich uszczęśliwił.
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ moi generałowie to łamagi
chciałbym tajemnicze podkowy,ponieważ moi generałowie na wyprawach powoli się poruszają.
a ia hyciałybym dostac cekoladowego zaioncka http://www.gify.net/data/media/319/b...razek-0225.gif
A ja chciałbym Pakiet medyczny dla mojego generała gdyż ciągle ma katar.
chciałbym wesołego geologa aby radością;);) zaraził innych :)
Chciałabym pakiet medyczny, ponieważ moi generałowie to łamagi