zgadzam się brat też próbował uruchomić na alienie i mówił że się tak samo ciężko gra jak na naszym starszym lenovo osobiście znam unity z innej gry i też zrezygnowałam z unity i gram przez klienta
Wersja do druku
32 sierpnia o 13.17 będzie konserwa
Czego tak muli - tak się nie da grać
No to koniec, byłem od serwera testowego, ale nie da się, no po prostu nie da się grać ....Żegnam was gracze,a wy ,którzy popsuliście w sumie niezła grę, pożegnajcie się z mymi pieniędzmi!
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooooooooooooooooo nnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeee eeeeeeeeeccccccccccccccccccccc gry
obstawiam 33 sierpnia godzina 14.69:)
kiepsko technicznie zrobione
ja bym miał 4 sugestie -w tym 3 techniczne:
1. na razie wróćcie do poprzedniej wersji bo na tej wersji nie da sie grać
2. naprawe unity zacznijcie od zmniejszenia jakości tekstur do minimalnej to samo z budynkami(bez animacji) i wszystkim innym -> lepiej mieć pikseloze niż niedziałającą gre
3. pewne zwiększenie wydajności osiągnięcie też zwiększając cache
4. funkcja ktorwa wywołuje log konsoli "Unloading X unused Assets to reduce memory usage..." nie poprarawia wydajności a pogarsza - szczególnie na wyspie głównej
Witam serdecznie!
Nasi Gracze zauważyli, że dzięki zaktualizowanemu Java niektóre z głównych problemów poprawiły się.
Zmniejszyło się opóźnienie, zniknęły wyskakujące okienka odświeżania stref i podczas normalnej sesji gry nie pojawiły się żadne błędy związane z Java.
Dlatego chciałabym doradzić, abyście to przetestowali.
Należy zainstalować najnowszą wersję z oficjalnej strony: https://www.java.com/en/download/manual.jsp
Uwaga: wiemy, że problem jest związany z naszym systemem i cały czas nad nim pracujemy. Jednak nadal ważne jest aktualizowanie własnego systemu, a Java najwyraźniej nie aktualizuje się automatycznie u wszystkich.
Pozdrawiam,
BB_Peneopa