-
Prawda jest taka ,że pomimo obietnic jakie padły w odpowiedziach do dnia dzisiejszego nie zrobiono nic ,aby błędy zostały rozwiązane. Ostatnia 2-godzinna dodatkowa konserwacja ,która odblokowała przenoszenie budynków przyniosła jeszcze większe straty wszystkim graczom narażając ich na wyeliminowanie z gry do dnia dzisiejszego ,a wiadomość o utrudnieniu nastąpiło już niestety po fakcie. Więc pytam dlaczego nie nastąpiła kolejna konserwacja ,która by te błędy wyeliminowała?///////
-
Mam pytanie do BB_Xaar ---> czy na dziś jest planowana dodatkowa przerwa konserwacyjna, czy będziecie naprawiać każdą wyspę po kolei?
-
wiadomo przeciez ze kazde zwlekanie, bedzie zbierało coraz wiecej zablokowanych graczy, zamiast probowac cos naprawic to wyglada ze robia wwszystko zeby tego nie naprawic ....
-
Mi nie dziala od czwartku i raczej sie nie zanosi ze naprawia to :). Ten watek jest malo istotny dla BB z dwoch powod; maja to gleboko w dupie i sobie naprawia jak beda mieli czas a po drugie ten watek zostanie szybko usuniety :)
-
INFO z FEJSA (szkoda, że tu olał Xaar odpisywanie, ale w sumie sie mu nie dziwię - jak MOD wywala temat w którym odpowiadał)
The Settlers Online Polska opracowywanie rozwiązania nadal trwa, gdy tylko pojawią się nowe informacje, od razu o tym poinformuję.
BB_xaar
EDIT - nowe info
The Settlers Online Polska doskonale rozumiem niezadowolenie spowodowane całą tą sytuacją. Jest szansa, że rozwiązanie pojawi się już niedługo (jeszcze dziś), jednak celowo o tym nigdzie nie wspominam... zawsze może się okazać, że potrzeba będzie nieco więcej czasu.
Gdy tylko pojawią się konkretne/potwierdzone informacje, od razu dam znać. Na chwilę obecną mogę tylko zapewnić, że regularnie przypominam o wspomnianym utrudnieniu, a programiści pracują nad poprawką.
BB_xaar
-
-
-
-
i mnie dzisiaj zablokowało:(
-