Panie premierze jak tu Grać !:mad: czy ktoś ma podobny komunikat "Obszar Serwera Uszkodzony ,,,Na tym Obszarze wystąpił błąd " i teraz najtrudniejsze pytanie, czy są w stanie to naprawić, bo zepsuć to na pewno...:mad:
Wersja do druku
Panie premierze jak tu Grać !:mad: czy ktoś ma podobny komunikat "Obszar Serwera Uszkodzony ,,,Na tym Obszarze wystąpił błąd " i teraz najtrudniejsze pytanie, czy są w stanie to naprawić, bo zepsuć to na pewno...:mad:
No tak osoby, które włożyły dość sporą kwotę w tą grę, mają problem. ;) Ja gram dla zabawy, może powinniście troszkę przystopować z narzekaniem? ;/ Sama pomagałam przy serverach prywatnych (metin ;]) i wiem, jak to jest gdy coś idzie nie po myśli, a gracze się denerwują. ;)
Może się uspokójcie trochę, administracja na pewno coś z tym robi, a Wy tylko robicie niepotrzebne problemy spamując i tworząc te same tematy.
Hmmm, nie bronię nikogo, ale rozumiem, że Oni również poza grą mają własne życie. Faktem jest, iż angażując się w taki projekt jakim jest bycie Administratorem gry wiąże się z odpowiedzialnością, także po części zgadzam się, że powinni poinformować graczy co się dzieje.
Zwłaszcza że sprzedają klejnoty za grube pieniądze i rzesza ludzi płaci za coś co jest ciagle zepsute
2 godziny w kolejce a jeszcze ponad 100 osób przede mną.......
http://i47.tinypic.com/sxkn4l.png
i tak od rana
Mnie nawet nie denerwuje to ze gra nie dziala tylko to ze potem bedzie 5 godzin siedzenia i odnawiania wszystkich pol/studni/kopalni itp
Jeszcze mi sie jutro okolo 15 w okradajce czas konczy a szkoda prawie gotowej przygody na ktorej zostal 1 atak
I jeszcze ta ich cudowna rekompensata 1-2 kosze egzo i sie cieszcie dzieci
Zauważyłam, zerkając na koszt klejnotów szczena mi opadła ;/