Zrobcie cos do licha z tym serwerem - najpierw lagi jak diabli wczoraj, dzisiaj brak mozliwosci wejscia do przygod a teraz juz wogole nie mozna sie zalogowac do gry !!
Wersja do druku
Zrobcie cos do licha z tym serwerem - najpierw lagi jak diabli wczoraj, dzisiaj brak mozliwosci wejscia do przygod a teraz juz wogole nie mozna sie zalogowac do gry !!
Tak samo nie mogę się zalogować do gry, pomimo wyczyszczenia cache przeglądarki,
Znowu...mamy godzinę koło 14 i już jest brak możliwości zalogowania na serwer...a mądry admin pisze w koło żeby wyczyścić pamięć podręczną przegladarki...zastanawiam się czy to czasem nie jest jakiś boot który jest zaprogramowany bo odpowiadać tak przy każdym problemie...kupując wersję pudełkową gry miałem nadzieję że otrzymam gotowy produkt a tu wciskają nam szmelc z którego nie mozna korzystać trzeba by było zorientowac się co na to rzecznik praw konsumenta
zaś nie działa ehhh pasek dochodzi do konca i wiesza sie
pojdą 3 kopalnie do piachu bo byłu na wykonczenu a mogłem je zburzyc wczesniej :(
Pójdzie porzygoda eventowa bo wojsko jest a do gry się nie da wejść dzięki za takie psikusy już 5H mineło ciekawe czy chociaż jakaś rekompensata będzie za to że się nie wyrobię z ich winy co innego jak sam bym się nie wyrobił. ale... Kurka wodna to wy stwarzacie problem grrr....
z meczami u mnie wszystko ok ,skonczylem 3 mecz i mi zaliczylo ,wojsko wraca
Jak na moje oko to ewidentnie kwestia połączenia z serwerem, albo serwer przeciążony. W tej samej przegladarce wczoraj ok 0:45 rozpoczął mój generał walke i tak sie kotłowało z 10 min ..wyłączyłem , przeczyściłem cache i nie szło wbić do gry. Potem to samo w IE i nagle po jakiś 45 minutach wszystko zaczęło śmigać z prędkością światła... niezależnie od przeglądarki. Więc chyba przeglądarka nie ma tu nic do rzeczy.
Dzisiaj co chwilę wyrzuca mnie z gry, czy jest możliwość, aby w końcu coś z tym zrobić?
Nie jest to pierwszy raz a spodziewam się, że nie jest tez ostatni...
Znowu padaka się zaczyna....