http://www.gify.net/data/media/650/b...razek-0005.gif
Wersja do druku
Chciałbym wesołego geologa ponieważ moi osadnicy są źli na to że geolodzy szukają wolno złóż... Nagle pojawi się wesoły geolog, będzie znajdować 2 razy szybciej i wszystkie prace w królestwie będą trwać szybciej - będą wszyscy zadowoleni
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ chciałbym aby rozweselił mi wyspe XD
Chciałbym wesołego geologa ponieważ lubię wszystko na wesoło.
Chciałbym tajemnicze podkowy, ponieważ moi generałowie na wyprawach bardzo wolno się przemieszczają.
czesc
ja mam taka 1 prosbe do tych nieudacznikow
moze niech cos zrobia zeby gra dzialala dobrze i niech stwrza apk dla androida
pozdrawiam
Ja bym chciał dostać pakiet medyczny, gdyż moi generałowie często giną
Chciałbym pływający dom, ponieważ moja armia jest zbyt wielka by mieszkać na wyspie :D
Chciałbym ulepszony kilof do żelaza, ponieważ brakuje mi żelaza :D
Chciałabym, oj tak bardzo bym chciała, Pakiet medyczny dla mego generała. Ponieważ generał po swojej porażce, bez efektów ubocznych, znów walczyć zacznie.
Chciałbym otrzymać przygodę Czarni Rycerze, żebym mógł zaprosić znajomych z Gildii do wspólnej zabawy!
Chciałabym statuę lwa , ponieważ upiększy ona moją wioskę oraz nada jej specyficzny charakter :) , pozdrawiam .
życzę sobie, abyście wreszcie zrobili konserwy bezprzerwowe, lub przynajmniej takie, aby przerwa trwała góra godzinę, w taki sposób, aby większość prac mogła się odbyć online. dawno obiecaliście, i ...... nic....
Witam serdecznie!
Zdaję się, że zapomniałeś o zasadach zabawy.
Przykład jak post powinien wyglądać i o co możesz posić znajdziesz > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałabym worek omniziarna , ponieważ lubie gdy moje kopalnie pękają w szwach :)
poproszę studnię o stado złotych papużek tak za 500 klejnotów czyli 6 sztuk bo w stadzie lepiej się czują.
Witam, chciałbym worek omniziarna ponieważ od czasu do czasu brakuje mi zasobów.
Ekipa wyburzeniowa,tego mi bardzo brakuje. Swój limit już wykorzystałem i nie mogę więcej ich kupić a bardzo chciałbym usunąć ze dwie góry.
Te góry nie pasują mi w tych miejscach i to bardzo. Proszę zdjąć limit z zakupów Ekipy W albo w inny sposób umożliwić zakup kolejnych ekip.
Witam
Chciałbym wesołego geologa bo nie ma paleontologa
poszukuje 3 ekipy wyburzeniowe troszkę pracy zostalo na mojej wyspie zostało a oni dali dyla
Chciałbym: Receptura przerwanie premii, ponieważ chcę dać moim Podwładnym odpocząć w chwilach wielkiego steru od wytężonej pracy, Nikt nie może tyrać non stop, choć czasem o tym zapominamy. Z Poszanowaniem Ludzi Pracy.
Chciałabym pływający dom, ponieważ nie zajmuje on miejsca na wyspie.
Ja poproszę o akt własności kantoru handlowego. Podobno jest na nim więcej ofert i korzystniejsze kursy. Chciałbym to sprawdzić :D
Witam serdecznie! :)
Dziękuję za wszystkie wpisy! :)
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Losowanie już za tydzień! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witaj potężna studnio, chciałbym wiśnie bo moi osadnicy uwielbiają jej słodkie owoce.
Chciałbym czempiona Vargusa, ponieważ chciałbym szybciej robić przygody
Chciałbym Statuę szalonego królika bo wszyscy już mają, a ja nie ;)
Chciałbym worek omniziarna, ponieważ lepiej mieć więcej zasobów niż mniej...
Chciałbym Ulepszony kilof żelaza, ponieważ lekarz powiedział że brakuje mi żelaza !!!
chciałbym tajemnicze podkowy,ponieważ moi generałowie na wyprawach powoli się poruszają.
Witam!
Tak niewielu graczy prosi studnię o dary?!
Nie bójcie się! Studnia chętne spełni Wasze życzenia. :)
Losowanie już w najbliższy piątek!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
chciałabym 2 statuy lwa, ponieważ planuję zrobić symetryczny szpan przed władyką
Chciałbym: Receptura przerwanie premii, ponieważ chcę dać moim Podwładnym odpocząć w chwilach wielkiego stresu od wytężonej pracy, Nikt nie może tyrać non stop, choć czasem o tym zapominamy. Z Poszanowaniem Ludzi Pracy.
https://praca.studentnews.pl/img/wo/...ni_3987639.jpg
Chciałbym pływający domek bo przydadzą się nowi osadnicy.
Chciałbym Wesołego geologa, ponieważ moja posiadłość rozrasta się i zatrudnieni geolodzy narzekają na nadmiar pracy.
Witam serdecznie! :)
Dziękuję za wszystkie wpisy! :)
Przy wypowiadaniu życzeń nie zapomnijcie o tym, aby uzasadnić swoją prośbę!
Przykład znajdziecie > tutaj <.
Losowanie już w najbliższy piątek! :)
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Chciałbym "Akt własności kantoru handlowego" (w cenie 450 klejnotów), ponieważ dzięki niemu odzyskam jeden patent budowlany.
chciałbym dostać epicki składy drewna ponieważ na mojej wyspie jest mało miejsca na zwykłe składy i moim podany było by lepiej albo chciałbym dostać szkółkę drzew ekstatycznych lub recepturę kopani rekrutacyjnej i 800 zaprawy dziekuję z góry