Witaj!
Czytam komentarze, a te wskazówki pomagają! :)
Miłego dnia,
BB_Penelopa
Wersja do druku
komu te rady pomagaja? gra jest w oplakanym stanie i zadne idiotyczn erady nic nie daja skoro nic nie dziala....
korzystanie z unity i klienta to dwa różne światy
na poziomie: unity chodząca tragedia
klient: szału nie ma, ale jest stabilniej
widać po nowych graczach, którzy wchodzą na chwilę, widzą tę nędzę i tyle ich było widać,
oczywiście nikt nie sugeruje nowym aby inwestowali w klejki, starzy czekają na 2048 rok aż coś się poprawi aby kupić klejnoty z [PLN]
szkoda, że tak niszczone są lata działania tego tytułu
próbuję dziś wysyłać geologów na marmur i kamienie i zaczęły się cuda pojawiać bo coś tam się pojawiło
zone resfreshed to ktoś wymyślił bo szefa u was nikt nie lubi i ten hejt dajecie posmakować graczom ?
wiem, że wielu nie lubi swoich szefów ale to już przesada
geniusz ten kto wymyślił, że po 14tej nie będzie się otwierało okno z nowym zadaniem gildyjnym !
polać mu mocno, bo zapewne nie wie co robi, ale i tak udało się spieprzyć
żeby nie było, że tylko wiele osób ma problemy i obwinia autorów
polecam poczytać rzetelnie materiał:
https://zaprogramujzycie.pl/wstep-do-unity/
normalnie cud:) nawet ja na silniku unity sobie poradziłem:) a nie jestem informatykiem i nie mam o tym zielonego pojęcia...
jak trzeba to zrzucimy się wam i możecie kupować
https://www.empik.com/unity-i-c-pods...4016,ksiazka-p
bo na klejki czasem dawno temu więcej się wydawało więc ta książka jest jakby darmo
jak tu kazda rzecz jaka jest robiona to jest przerzucana na firmy zewnetrzne od klienta po cala reszte... jedyne co bb robi to hmmm.... zmiana czcionki , zmiana opisu gen itp.
ksiazki im nie podsuwaj bo jeszcza nią mebel podeprą zamiast przeczytac....
witam
ja mam tylko jedno pytanie... dlaczego nie można skalować strony w grze ?
czy ktoś z BB sprawdzał grę na 43" monitorze ?
siedząc 2,5 m od niego, jak można ją obsługiwać skoro musi człowiek co chwilę podchodzić do ekranu i czytać te małe literki,
do tego przyciski trzeba prawie stale naciskać ponownie by zadziałały, do tego lagi, opóźnienia w odświeżaniu czynią tę grę nie grywalną,
9 lat miłej rozrywki poszło w bagno, jedno co można stwierdzić to to, że gra zeszła na psy i jest do dupy, za to ma wielką szansę pójść w ślady Anno Online by została skasowana z powodu braku graczy