-
Wszystko wygląda jak w Szuflandi realna masakra nie da się grać czat gildii ani handlu nie działa - jeżeli nie zostanie przywrócona wersja Clienta na której dało się grać na luzie to jest koniec tej gry bo nie da się zarządzać wyspą nie mówiąc o reszcie czyli gildii i robieniu przygód bo nikt nie będzie się mordował na takim shicie
-
dzis wchodze do gry a tam laduje sie okno z eventem urodzinowym hahaha bb wy mieliscie naprawiac a nie psuc jeszcze bardziej.. masakra do niczego sie nie nadajecie
-
zamknięcie ekspedycji jest niemożliwe
-
Zauważam znaczący postęp, a mianowicie gra chodzi coraz gorzej :D Wrażenie z zalogowania się przypomina natychmiastowe zatwardzenie jakiego można dostać po wejściu do publicznej toalety :D :D :D Ale jako prawdziwy Settlerso-maniak trzymam kciuki że uda się to naprawić.
-
Mam problem !!!! Nie mogę dać zebrane rzeczy w skrzynce odbiorczej do menu gwiazdy . Mam przeglądarkę morze ktoś mi poradzi bo zaznaczyłem ale jest opcja skasuj i to wszystko Pozdrawiam (-:
-
Zgadzam się z listą błędów looney86
a tak krótko: nie można grać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
-
Ja od 2 tyg. nie mogę wejść do gry.
-
Kiedy
Support pisze ze w sierpniu bedzie super dzialalo, a ja sie pytam w ktorym roku bo moze nie dozyje tego zaszczytnego wydazenia
-
oni pisza ze wprowadza poprawk iw sierpniu a to z niczym sie nie wiaze w ich przypadku... n ochyba ze z wieksza liczba bledow
-
Gdzie są moje diamenty? Dwa tygodnie grania codziennie a diamentów nie przybywa! Jaja se robicie?