5.12.2013 szkoda słów..............
Wersja do druku
5.12.2013 szkoda słów..............
5.12.2013 - godz. 12.40 - od razu po konserwie.
mnie zblokowało dziś 09.12.2k13 około 2 :(
Problem zidentyfikowany ;) Tylko zaczyna mi się budować lodowa rezydencja w miejscu zniszczonej studni i ...lipa. Druga lodowa powstaje u mnie w tym samym miejscu i znów ten sam problem. Zablokowana wyspa. Ciekawe czy stracę drugą lodową w imię niezawodności gry.
08.12.2013 - rano jeszcze dzialalo po poludniu juz nie i nie przesuwalem zadnych budynkow !!!!!!!!
jedynie co pamietam to usuniecie jednego budynku i postawienie innego w to samo miejsce !!!!!!!!!
07.12, tylko co to da skoro już cały ponad 20 stronicowy wątek jakiś magik wywalił, bo był niewygodny ...............
ktoś się orientuje ile to jeszcze potrwa ?? bo zaczyna się robić irytująca ta ignorancja ze strony spectechników
Cezo1975 od 05.12.2013 r.
masakra najpierw zaszczepiaja w nas pewnego rodzaju uzależnienie (nikt nie powie ze tak nie jest :) )a potem nie robia nic w kierunku naprawy powaznej usterki, masa graczy nie moze wejsc cio oni sobie mysla sie PYTAM!!!!!!!
po ilu godzinach w czwartek pojawilo sie info, zeby nie przestawiac budynkow ! ilu graczy moglo jeszcze tego uniknac ! co oni tam robia to chyba spia albo sa poprostu nieudolni bo tak to trzeba nazwac