-
Witam wszystkich, i gratuluję cierpliwości w oczekiwaniu na zalogowanie. Od wczoraj sz..k mnie trafia jak patrzę na czas oczekiwania do zalogowania. Pisałem wczoraj post z prośbą o wyjaśnienie sytuacji przez jakiegoś MOD-a ale, nie doczekałem się do dziś odpowiedzi. Przeglądałem forum i nic .... Pójdę za tym za radą jednego z osadników. Dziś zatrzymałem produkcję całej mojej gospodarki i na jakiś czas odpuszczę sobie "The Settlers". Może inni gracze pójdą również w moje ślady. Gra zacznie tracić punkty popularności, a co za tym idzie przestanie zarabiać. Może wtedy ktoś "puknie" się w głowę i poprawi zaistniały błąd.
Pozdrawiam i do następnego razu.
-
gra nie jest skonczona i jeszcze dlugo nie bedzie bez wzgledu na to jak kosmiczne problemy sie pojawia. Przyklad? bardzo prosze, ludzie czekajacy na logowanie po kilka godzin. Sam bym czekal, ale na szczescie jeszcze nie doswiadczylem problemow z logowaniem (najlepiej szybko rano sie zalogowac a pozniej gra odpalona caly dzien). Doprawdy dziwi mnie tylko ze ludzie wciaz wydaja kase na te gre
-
U mnie pomogło czyszczenie ciastek. Wydaje mi się ze do każdego serwera jest osobna kolejka, mając ciastka trafiamy cały czas na ten sam serwer, po ich wyczyszczeniu przydziela nas losowo, wiec jest szansa trafienia na mniej oblegany.
-
Trzeba się pożegnać z tą grą.Logowanie 2godziny?pogieło gości zdrowo .Czekam jeszcze 2 dni i daje sobie spokój z dziadostwem.I proponuje żeby wszyscy tak zrobili.Co wy na to? Może się obudzą ci goście!!!!!
-
Prawda jest taka, że mogliby napisać, żeby na przykład wstrzymać się z robieniem przygód
-
nie ma co się stresować to tylko gra, choć prawdę powiedziawszy się wciągnęłam. ;D
-
Też miałem dziś większy problem jak normalnie z logowaniem. Ale 10 min i sie udało. Klikajcie po prostu od razu odśwież stronę jak tylko pojawi się okno z kolejka logowana. Albo was zaloguje od razu, albo odświeżenie strony. Jak kilka tysięcy osób by tak robiło non stop, to albo serwery kompletnie się wyłożą - w sumie i tak jest problem z grą niech BB się martwi -, albo wejdziecie do gry od razu. Na pewno nie warto czekać, aż liczba w kolejce spadnie do zera.
-
około godz.9 logowało błyskawicznie (bynajmniej u mnie ) w tej chwili po godzinie może 40 minutach jest 374 z 736 :/ wiec jak już uda się zalogować trzeba cały dzień mieć włączone żeby 2 godzin na następne zalogowanie nie czekać.Hmmmmm....... w sumie nawet komentować już mi się nie chce :(
-
Zgadzam się, to jest jakaś paranoja, mam rozpoczętą przygodę i prawdopodobnie nie będę mógł jej skończyć bo siedzę w tej kolejce........
-
Na całe szczescie nie zainwestowałem w ta gre, ale wyrazy współczucia tym co włożyli sporą kase, co chwila problemy, mysle ze trzeba to o kant wytłuc bo osoby odpowiadajace za jakosc gry nic sobie nie robia z tego ze gra dziala niepoprawnie, a co konserwa to ktos wsadzi paluchy gdzie nie trzeba i zamiast lepiej to jest gorzej. Ja osobiscie jestem juz o mały kroczek od wyjscia na dobre z tego badziewia, pozdrawiam graczy i wlascicieli gry