Jak ktoś wyszedł z gry i nie może wrócić to na pomocy pewien Ludek napisał ze udało mu się wrócić po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu klienta
Wersja do druku
Jak ktoś wyszedł z gry i nie może wrócić to na pomocy pewien Ludek napisał ze udało mu się wrócić po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu klienta
U siebie na stacjonarnym mam win7, nie działa, próbowałem w kilku przeglądarkach i cały czas : "Your client could not be updated!
Please make sure to start the game via the website. Also make sure that you are still logged in. If the problem persists, please contact support."
Pożyczyłem od żony laptopa z win10 i to samo, zamiast odpocząć w piątkowy wieczór to się aby człek w.... denerwuje
U mnie działa ale dziwnie się otwiera, Windows 10 64 bit, starsze oprogramowanie pewnie ma problemy.
No niestety na Egde nie działa, nie przechodzi p. 8. "Your client cloud not be updated!" Nie mam niestety pomysłów:(
na ubuntu ciągle pobierz klienta po naciśnięciu PLAY
mam zaktualizowanego win10 64 i nie działa. więc nie ma reguły :)
Witam fakt problemy są , ale udało się odinstalowałem Flasha i zainstalowałem UnityWebPlayer i działa tylko po kliknięciu GRAJ zamkęłem przeglądarkę.
Wszystko zgodnie z instrukcją i nie działa, zawiesza się na ekranie startowym: "program przestał odpowiadać".