-
Pięć dni minęło i moge znowu się logować. Szkoda tylko przygody co przepadła i pól, ale poza tym jest ok. Chociaż odpowiedzi z supportu nie dostałam, to usterka usunięta. Patrząc po ilości wpisów tutaj, pewnie nie maja czasu każdemu odpisywać, że już naprawione i może się logować. Ale chyba lepiej, żeby pracowali nad problemem, niż każdemu z osobna pisali, to co już wie: czy może się logować lub nie. Jak uporają się ze wszystkim, to może będzie ogólny komunikat na forum wyjaśniajacy co i dlaczego.
Pozdrawiam czekających na usunięcie usterki i trzymam kciuki, żebyście czekali jak najkrócej. :)
-
Hagnos ja tylko krotko_kim Ty jestes by mowic komukolwiek co ma robic ze swoim wolnym czasem czy wydawac swoje pieniadze na co chca?Ide o zaklad,ze BB Twoich pogladow nie popiera,wiec swoje zlote mysli zatrzymaj dla siebie!Powtorze po raz kolejny,ze ten dzial na forum ma nazwe:"Problemy techniczne",dlatego ludzie maja prawo pisac o problemach jesli uwazaja,ze dla nich sa to problemy jesli dla Ciebie nie to sie nie udzielaj.Pouczasz widze,bakasz cos o dobrym wychowaniu,wiec uswiadom sobie,ze w temacie w ktorym mnostwo osob pisze o problemach to wlasnie Twoj post jest nie na miejscu i w bardzo zlym guscie!
Ps.osobiscie codziennie czytam wlasnie ten dzial na forum i sledze problemy innych by zminimalizowac mozliwosc wystapienia podobnych problemow u siebie oraz podzielic sie tymi informacjami w swojej Gildii.Gracze,ktorzy opisuja swoje problemy w odroznieniu od Ciebie sa poniekad zyczliwi a Ty jestes poprostu ...sam sobie dopowiedz.
-
Po tygodniu tego problemu 2 dni grania i zas to samo żałosna gra
-
http://fotozrzut.pl/zdjecia/0738bcda88.jpg
Mam to od poprzedniego tygodnia, napisany mail do supportu bez odpowiedzi.
BB_xaar dalo by sie cos zrobic z tym.
Z gory dzieki
Edyta
-
mam to samo :( masakra na testowym to samo :(
-
U mnie to samo nie mogę się zalogować do gry wogule
-
Wczoraj po 3 dniach błędu z powrotem w siodle, na razie działa. Trochę cierpliwości i dotrwałem :) Oby się nie powtarzało jak u niektórych.
-
zalogowało mnie ,lecz nie mogę wejść do gry, zróbcie coś, pracuje i nie mogę pozwolić sobie na czekanie cały dzień
-
Ja teżmam taki problem co dalej robić ???
-
ja nie mogę się zalogować na moje pierwsze konto już od ponad miesiąca gdzieś tak od początku listopada i też pisałem do supportu i CISZA