-
ja to nic nie moge ;)
kiedys mialam pieknych kusznikow :D ale poszli sie szlajac z gienkami :D
uchlalo sie to to droge do domu zgubilo :D
ale co tam kiedys bedziemy mogli grac , ba nawet koszyka rzucic !
ale poki co pocieszmy sie zdaniem ktore otrzymalam na maila :
"wojskiem zajmiemy sie pozniej" :D
-
Potwierdzam słowa z postu Pana set2g. Wczorajszy drugi mecz to była męka, co chwilę mnie wywalało na stronę główną ;)
-
Ja o tyle szczescia mam ze jestem zalogowana ,moge dopieścić osade :D ale mam szlaban na przygody i wyjscia do znajomych :D
-
No to siedź na swojej wsi w ten weekend, nie ma wyjscia na disco;)
-
bos grzeszyla pewnie :D
ja za to cierpliwoscia swa nieprzecietna do tej gry powinnam wejsc gdzie tylko bym chciala :D
ale nie moge ,bede zaraz jak z tego linka ..jep jep jep ...oooo uuuu kompjiuter hehehehe
-
Ale co najgorsze ten problem jest prawie od tygodnia i dopiero teraz się ktoś tym zainteresował
-
-
Dziś rano przed godziną 9 normalnie się zalogowałem, próbuję teraz i nic z tego. Na serwerze Nowa Ziemia nawet po tej "krótkiej" przerwie technicznej w czwartek, dalej były ogromne lagi i wiele osób wciąż miało problemy z wejściem do przygód, wystarczyło chwilę być na Pomocy i taki temat non stop się przewijał.
Mam wrażenie, że Ubi ma gdzieś graczy, jedyne na czym im zależy to żeby kupowali diamenty, to działa idealnie -> Reszta NIE!
A o szybkości reakcji supportu i ich ctrl + c i ctrl +v w odpowiedziach to już większość graczy się przekonała. Wszystko wg szablonu, nie patrzą na daty nadesłanych problemów itd.
Jedyna moja rada na tą chwilę jest taka, żeby przestać kupować diamenty, może jak się skończy dopływ kasy to w końcu naprawią to tak jak należy. Niech się wezmą za rzeczy istotne, a nie kolejne wymyślanie głupot na testowy serwer (kopalnia diamentów np.)
-
Costam czyli piszesz ,że kupowanie klejnotów to grzech? ;> ok już nie będe :D
-
whiter13 heh znaczy Ubi musi miec wielkie to "gdzies" hahahaha
i masz racje jedynki dzial sprzedazy sie nie wiesza nie wylogowywuje itd
ale to wersja beta jest , wiec nic sie skarzyc zbytnio nie mozna ;) bo jak mozna miec pretensje do czegos ze nie dziala skoro to test :P
a zeby bylo smieszniej to wersja beta , na takze serwer testowy heh poczekajmy jak testowy dostanie swoj testowy :D
marmurekkce tak to wielki grzech idziemy sie spowiadac ;) jutro heh
dzis nam Ubi gwarantuje milo spedzony czas bez gry :D