Penelopo, napisz nam coś konstruktywnego, albo chociaż śmiesznego, np. usuń ciasteczka ( z budyniem).
Wersja do druku
Penelopo, napisz nam coś konstruktywnego, albo chociaż śmiesznego, np. usuń ciasteczka ( z budyniem).
A co może napisać ,szkoda nawet określenia na ,tak niekompetentne osoby
Można napisać o naszych odczuciach, krótko, brzydko i na temat:
"TO ZACZYNA WSZYSTKICH W******Ć"
Serdecznie pozdrawiam
Ewent pozamiatany, czekamy na przyszłoroczny, może potrwa nieco dłużej, :)))))))).
Penelopo czy możemy liczyć na informację co się dzieje?
Czy to poważna awaria? Czy ktoś już się nią zajmuje? Czy może nie ma ludzi i temat będzie ruszony np. po świętach?
Prosimy o jakieś informacje.
To nie jest awaria , która trwa 2h czy 8h. To już drugi dzień , a tu nadal nie ma żadnych informacji od Was.
na głównej stronie żadnych informacji o problemach, za to HAPPY HOUR pełną gębą jeszcze kilka godzin.
Może zbiórkę robią by kogoś nająć co to ogarnie :)
20:49 dalej ciemność :( miejmy nadzieję że do następnego eventu rozwiążą ten problem permanentnie
to czekamy na restart serwerow ^^. New event same s#$% xD
Oni są nie poważni... Kto w ogóle zajmuje się w tej chwili grą? Nadal Ubisoft?
7:47 dalej ciemność widzę.
eh :(
15.04.2025 po godzinie 8 wysłane zgłoszenie również bez odpowiedzi
Połączenie z "amf" - jest zrywane bez odpowiedzi serwera
https://i.imgur.com/yYZNbP9.png
Obsługa techniczna wyjechała na ,,urlopy " , do domu . Może wrócą na event piłkarski . :(:(:(
Dzień dobry,
dziękuję za zgłoszenie problemu.
Dział techniczny już pracuje nad naprawą błędu.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
i to jest super wiadomość :)
Również dziękuje za informację i tak jak już wcześniej pisałem, prośba do Was: Współpracujcie z nami, rozmawiajcie i informujcie w miarę szybko od chwili wystąpienia problemu, co się dzieje. Lepsza zła informacja (że nie możecie sobie z czymś w danej chwili poradzić i potrzebujecie więcej czasu), niż brak jakiejkolwiek informacji.
Pozdrawiam
Witam, właśnie próbuję wejść na Dolinę ale młotkowy nie wpuszcza. Czyżby znowu awaria?
To właśnie w przerwie miedzy odwiedzinami rodzinki porannymi i popołudniowymi. Święta rodzinne, dlatego też tą wirtualną rodzinkę chciałem odwiedzić a tu "niespodzianka". Chociaż powoli przyzwyczajam się, że to nie jest niespodzianka tylko standard, że po jednej kilku dniowej przerwie serwera po około dwóch dniach następuje następna awaria :(
tylko przygód szkoda... :)
u mnie tez sie nie da wejsc. Ciekawe dlaczego ta nasza Dolina tak najbardziej cierpi?
Trzeba se zrobić dłuższa przerwę Ta gra miała być zabawa a jest coraz bardziej irytująca Niech się w nią bawią partacze z działu technicznego
Ja mogę wejść do gry ale nie odpale żadnej przygody.
No to pograliśmy :)), poprzednio tylko przygody mi zablokowało a teraz już na starcie młotkowy heh
witam nic nie działa od południa dzisiaj czy wiadomo czy może jest coś robione w tym temacie ?
Tak, obsługa techniczna wznosi kolejny toast i zagryza serniczkiem w intencji płynnego działania gry :)
no jasne ale promocje na klej działają sprawnie , ciul tam że ludzie zapłacą i wała dostaną ... banda leni...i nieudaczników
Młotkowy tłucze aż miło ..
Nie mogę się zalogować :(
jak próbowałem wejść na wyspę tych osadników co oni sami nie umią się zalogować i też nie można wygląda to tak jakby mieliście banana
raczej nie po prostu ta część serwera nie działa i dlatego nie mogę się zalogować a bana to nie wiem za co miałbym dostać :)
siema, kolejny raz nie da się wejść na grę. Wy coś z tym zrobicie czy może trzeba zakończyć przygodę z tą grą? To naprawdę jest NIEPOWAŻNE
dżem dobry
młotkowy nawala kompa aż iskry lecą ale zalogować się nie idzie od wczoraj. Proszę o szybką naprawę i rekompensatę za utracone jajca
przed 4:00 u mnie jeszcze działało.
koło 6:30 młotkowy jeszcze mnie nie straszył
a teraz tłucze non-stop