czy ktos wszedl na kolonie juz?
Wersja do druku
czy ktos wszedl na kolonie juz?
To jakiś sposób na zmniejszenie ilości graczy????
Z tego co wiem , to dalej nie mozna wejsc
Owszem, znajoma ma tak od niedzieli... :(
Taki absurd...
kiedy ci sie udalo wejsc?
Ja mogłam jeszcze grać do wczoraj, czyli do wtorku. Około godz 20 zlikwidowano moją wyspę i od tamtej pory nie mogę grać.
Porażka burdel i tyle.
Dostał ktoś jakąś odpowiedź od supportu? Pisałem ale zero odzewu :/
paziu ja od niedzieli nie mogę wejść na swoje konto, a odpowiedź dostałem taką jak wszyscy: czyść DNS i ciasteczka usuwaj:(
ja nie moge zalogować od niedzieli to juz idzie w dni. a pisac do nich masakra zero reakcji
ale to sie dzieje tylko na naszym serwerze
nie wiem (jeszcze) czy to ma jakiś sens i po co by to miało być, ale może by udało się policzyć ludzików z Kolonii którzy od niedzieli mają zablokowane wejście na grę
tylko jak to zrobic?
najciekawsze jest to ze nikt nic nie mowi nie ma zadnej informacji
Nie no przecież awarie na Dolinie nazwali 'chwilowym' brakiem prądu :P tutaj pewnie będzie podobnie po fakcie :) a rekompensat nie będzie bo uznają, że to pewnie z 5% całości miało problem, bo duża liczba nawet nie pisze zgłoszeń bo wiedzą, że to nic nie da :)
ja mam wakacje od niedzieli
Działa wam, bo mi nie?
Już pełne 3 doby nie można się zalogować na serwer Kolonia
Dokładnie....
Jak myslicie co bedzie..............
czy to koniec naszego grania...........?
Jak można mieć tak strasznie ludzi głęboko w tyle, żeby nawet nie napisać żadnej informacji .. KPINA!
Event w najlepsze ,a ludzie nie mogą się logować do wysp!! Kto poniesie odpowiedzialność za straty
i kto to wszystko zrekompensuje?!!!
to chyba nie płacą za ten prąd skoro wiecznie im go brak :D
działa juz wam?
BB_Penelopa kiedy jakieś info co z osobami które nie moga się zalogować do gry?
Hallo - moderatorzy gry....... Pamiętacie o nas ?? Troszkę szkoda, że nic nie robicie z problemem, który zgłasza tyle osób ..... :( Jak to mówią MOVE YOUR ASS :D
Cudem będzie jak przed końcem drugiego etapu uda nam się wbić :/
Chyba jest nas za mało i mają nas konkretnie w nosie.