haha, to widać wiecie od czego zacząć pracę :) Zespół ds. jakości przekazał zgłoszony błąd samemu sobie, a potem jak gdyby nigdy nic, informuje o tym graczy :)
Wersja do druku
no to dalej ludzik wali młotem..
wali od niego młotem już z daleka, jeszcze zanim zaczyna go być widać :) szkoda że w bebe jeszcze od nikogo nie śmierdzi serwerami :)
jeszcze doba i zmieniam serwer na działający :)
znajdą jeszcze ze dwie literówki i akurat zdążą włączyć serwer na event piłkarski :)
lipa !!!! - drugi dzień nie można się zalogować :( - a co z premium itd.
no i 100 kleików poszło do ich kieszeni strata logowania
Tez otym pomyslalem 100 klejkow od nowa
ale lipa,
czy można przenieśc konto na inny serwer?
fizycznie nie bardziej skomplikowane niż przepisanie okropnie długiego ciągu zer i jednynek :) jednak o ile wiem w bebe nie przewidują takiej możliwości.
Penelopo żyjesz? Jak tam samopoczucie?
młotkowy jednak ubił serwer ;-)
Dzień dobry!
Jak się macie?
wszystko OK, właśnie kończę przygodę (3x Drwal) bo sie Premium kończy i stanica z wirkiem i obserwatorium
Ja bym z tym Dzień dobry! uważał, bo za cytowanie MOD-ów to dają bany..
Piękna katastrofa :) Można nadrobić zaległości w życiu prywatnym :)
Witam serdecznie,
uprzejmie informuję, że technicy pracują nad przywróceniem możliwości logowania.
Dziękuję za cierpliwość.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
tego można się było domysleć, czy znany jest jakiś chociaż przybliżony termin?
Wiecie co się stało?
Tylko serwer Doliny Odkrywców padł?
nie mozna sie zalogowac od 2 dni
Na FB piszą, że inne serwery OK
Proszę o informację, czy logowanie za pośrednictwem Unity, jest równie niemożliwe?
tak niestety ten sam młotkowy :(
Tak, logowanie na Unity jest niemożliwe.
https://prnt.sc/ObqKeNFKr1jc
https://prnt.sc/ObqKeNFKr1jc
oooo weszlam:)
Uprzejmie informuję, że serwer jest już online! :)
Miłej gry!
BB_Penelopa
a pani penelopa moze powiedzieć kiedy oddacie diamenty za codzienne logowanie bo właśnie mi przepadły bo logowanie codzienne nie było mozliwe ? wypadałoby zwrócić Nam tą strate na którą pracujemy cały tydzien ,a wasza przerwa spowodowała utrate tej nagrody ja osobiscie czuje się oszkuny tak jak wielu naszych graczy z Doliny Odkrywców ((:
Ty siedź cicho i ciesz się grą, za molestowanioe zaś dowalą kolejnego banana całemu serwerowi. :D
klejnoty, kopalnie, które się wyczerpały bez dosypki, straty z tytuiłu braku premii, odkrywcy i geolodzy bezrobiotni przeez awarię - tego trochę jest jakby kto chciał się czepiać.
Ja tam cicho siedzę, bo jeszcze znowu przerwa jaka się stanie.
dzisiaj również jak i wczoraj nie mogę wejść do gry :(
Nie wiem czy to nadal jakby mi nie załapało, że już jest online czy co?
podziekowania dla P.Penelopy za 1 dzień Premium za problemy techniczne z logowaniem na Dolinie Odkrywców
Cześć wszystkim
Ja nadal nie mogę się zalogować, a BB Penelopa pisała, że jest już ok :((((((
Ja mam problem z pocztą, na chwilę się pokazują wiadomości i znikają i wyskakuje "wiecznie kręcąca się" klepsydra :/
znowu to samo :_