DSO.DE działa jery, pora zmienić server, i załóż gildie tam
Wersja do druku
DSO.DE działa jery, pora zmienić server, i załóż gildie tam
serwery angielskie też nie działają ot ciekawostka
Nasze też działają, przed chwilą bez problemu weszłam do gry. Korzystam ze starego klienta z dzisiejszym plikiem swf.
Ale po wylogowaniu już nie mogę ponownie wejść :D
Super konserwa i po konserwie i standardowo gra padła, a oni chcą startować z wydarzeniem i znowu będzie więcej konserw na wydarzeniu niż grania
na .de nie potrzeba klienta
Gosiu...u mnie nie działa ani wejście przez Gra, ani Graj przez klienta. Plik też zaktualizowałem. Na każdej przeglądarce jest to samo-stary klient nie reaguję w ogóle:)
U mnie reaguje stary i portable, ale wywala błąd połączenia :)
Na unity to samo :D
Ale serwery działają, ludzie grają, tylko z wejściem są problemy.
...
Znowu nie można grać!
Poprosimy o zwrot 100 klejnotów za bieżący tydzień.
Znowu nie można grać!
Jestem za.
u mnie sie nie chce nadpisac "client" i nie chce sie odpalic gra..nie reaguje wogole
Dlaczego nie mogę się zalogować do gry ????
Gra w to coś zakrawa na kpinę . Ktoś se chyba z nas jaja robi. Masakra.
żądamy po 100 klejek za przerwaną ciągłość logowania nie można sie zalogować z żadnego dostawcy neta
Znowu nie można grać!
Nie można się zalogować, cały czas "błąd połączenia".
śmieszne to, znowu nie działa?
Czas już uciekać z tej gry, nie można się zalogować, a mimo wszystko miałam nadzieję ... i BB nie odda 100 klejek, dostaniemy na pocieszenie jakieś ,,gwoździe,, ... szkoda słów ....
Właśnie na Unity poszło logowanie...:)
Klient też zaczął działać :)
Tunel miłości jest tak kretyńsko wymyślony, że aż ręce opadają... Marnować monety i nasiona oleiste aby dostać bezwartościowe wędliny?! Przecież składniki są o wiele droższe od surowca końcowego. Ktoś w tym Ubisofcie kurde myśli?
Jakże jestem wdzięczny za nagrody, Zero monet i.... JEDEN (nie mylić z 10) patent budowlany :D
https://prnt.sc/26sewvm
Zaczynamy wymieniać co znowu zepsuli. Mi na przykład nie działa Świąteczna Piekarnia. Tzn. pobiera zasoby, rozpoczyna regenerację, ale nie buffuje.
Gra muli i muli a gracz klika i klika. Gracz powinien dostać medal za to bezsensowne klikanie. Bardzo dużo grałam i lubiłam grę ale teraz nie mam już motywacji do wchodzenia nawet raz dziennie. Przypomina mi się przysłowie ,, psy szczekają a karawanie jedzie dalej ,,
Nie prawidłowo działają patenty np miałam rano 4 - zburzyłam 2 to w sumie było 6 - następnie wybudowałam 2 kopalnie węgla - zostało - 0 zero patentów czyli 4 znikły. Wczoraj dostałam 10 patentów na poczcie ,które po dodaniu u władyka nie weszły na listę , i znikły z także z gwiazdy.
Wg https://forum.thesettlersonline.pl/threads/48217 CUDOWNIE ROMANTYCZNY DOM MIESZKALNY wymaga 1000 kwiatów do jednego z podniesień. Jesteście tego pewni? Bo ostatnio też pisaliście, że podniesienie będzie kosztowało 1000 prezentów, a kosztowało 4500.
Witam,
Budynki: Poprawiono koszt regeneracji Gigantycznej Kuli Ze Śniegiem
Czas odnowienia śnieżnej kuli można było dotychczas wykorzystywać za 0 klejnotów. To był błąd, został już naprawiony.
Od 9 lutego, w chwili, gdy chcecie Odnowić Śnieżną Kulę, wyskakuje okienko z ostrzeżeniem o koszcie tej operacji - 599 klejnotów.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
ale blad ktory dotyczyl tego ze koszt ulepszenia rezydki wynosil 4k prezentow a nie 1k to nie poprawiliscie a tutaj oczywiscie od razu korekt bo to kasa ... parodia