No nie kupują, bo przy takich skuchach to chętnych do wydawania pieniędzy nie będzie
Wersja do druku
W sumie na czacie doszły mnie słuchy że problemy były i z płatnościami, nawet jak ktoś chciał kupic klejnoty to nie mógł ;D
niech oficjalnie powiedzą, że pracownicy zostali przesunięci do innych projektów i wsparcia niema a konserwacją się zajmuje pan Janusz z kotłowni (przepraszam Helmut)
Zadań brak problem znany I nierozwiązany;(
no przecież jutro ma być konserwa co rozwiąże wszystkie problemy ;D i doda drugie tyle nowych ;D
ile ma trwać konserwacja?
tyle
Cytat:
Dzień: Czwartek, 25 kwietnia
Serwery: Wszystkie (1-7) będą niedostępne
Start: Około 10:00, czasu polskiego
Koniec: Około 12:00, czasu polskiego
Czas przygód i Premium: Zostanie przedłużony
Już działa.
Konserwa trwała mniej niż godzinę.
zostało niecałe 11 dni do końca i 3 ciągi zadań, jeśli będą się pojawiać teraz co 5 dni, to chyba ostaniego ciągu nie da się zrobić
Już pojawił się licznik 5 dni, a zadania mam 3 do zrobienia - usuńcie ten licznik, zadania niech wskakują jedno po drugim.
no, zgadza sie, 3x5 tj 15 dni a nie niecałe 11, chyba, że event będzie dłuższy:)
nawet tak prostej matematyki nie potrafią liczyć w tym BB. Przy tych licznikach Osiągnięcia pójdą w p.... ;)
Witam serdecznie!
Po konserwacji zadania wróciły, proszę o informację, jeżeli u kogokolwiek zadania się nie pojawiły.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Wydaje mi się, że: teraz macie odpalony 2gi cykl. Za 4 dni z godzinami odpali się 3 następnie po 5 dniach (czyli 9 i paręnaście godzin od teraz) odpali się 4. Czyli na 4 cykl będziemy mieli 1 dzień (chyba ze można będzie dokończyć w fazie zakończenia lub zadania magicznym sposobem odpala się zaraz po zakończeniu jednego cyklu)
A my prosimy o informację jak to bedzie z tymi zaległymi zadaniami, bo czasowo się nie zgadza
Gratulacje BB zadania wróciły, ale tak trochę bez sensu z wykonaniem 3 serie po 5 dni a do końca ewentu 10 dni i trochę
Przegięcia z grą mnie już nie dziwią - to norma - ale dzisiaj ten licznik odliczania 5 dni troszkę mnie wku.... - czy te "zaj..... informatyki" z BB naprawdę czegoś nie potrafią "z...." .
U mnie wpadło zadanie nowe do oczekujących, ponieważ nie zakończyłem poprzedniego, teraz pomimo że zakończyłem, to nowe wisi sobie w oczekujących nadal (już ponad 2 godz.)...
najlepszym rozwiazaniem bylo by przedluzenie o 5 dni eventu takie minimum. Zawaliliscie sprawe nie podjelisice odrazu dzialania czemu gracze maja stwac na rzesach by osiagniecia zdobyc bo wy nie umielsice zadan zrobic?
a ja mam licznik na 4 dni i brakujące 3 łańcuchy zadan... a do końca eventu 10 dni -jak to ma sie dać zrobić?
Zee4c jeden łańcuch już masz zrobiony podejrzewam, dziś dostałeś drugi, za 5d (30,04) bedzie 3, a 5 maja odpali sie 4, tak więc na przy regularnym logowaniu i wykonywaniu zadań wszystkie się pojawią, problemem może być to że na ostatni będziemy mieć niecałe 24h...
no ano. Ale myślę ze chyba przedłużą event o te kilka dni.
Pytanie czy faktycznie wejda, nie ma aktualne gwarancji zadnej ze w 3 seri nie wskoczy zadanie ktore juz wczesniej zrobilismy, a niektore osoby maja licznik a w oczekujacych wciaz 2 serie ktora sie niekatywowala. za 5 dni mozemy tez mic 3 serie w oczekujacyh
qrde idę totka puścić bo jasnowidzem jestem....
Ja mam wykonaną 1 serie, jakiś licznik i jeną w oczekujących? Chyba nie tak powinno to wyglądać?
Mam identyczna sytuacje "pomocnik wielkanocnego zajączka " wisi w oczekujących (3 dni)
Spróbujcie proszę zamknąć kartę z grą, wyczyścić przeglądarkę i zalogować się po upływie 20 minut. Jeżeli to nie pomoże proszę o kontakt z Supportem za pośrednictwem formularza kontaktowego na stronie głównej, lub bezpośrednio pod aresem: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam
MOD_Victoria
u mnie nie pomaga
U mnie również nic, a zgłoszenie zostało wysłane w sobotę.
W końcu po na prawie wydarzenia pojawiły się nowe zadania dzisiaj, zrobiłem je ale nowego licznika nie ma , powinien się pojawić i jest znowu ten sam błąd czy trzeba czekać aż się pojawi ?
Pytanie do osób z oczekującym łańcuchem zadań:
Czy za każdym razem oczekujący jest "Pomocnik zajączka wielkanocnego"? Czy to są różne łańcuchy zadań?
Ja tez niemam nowego licznika do zadań czyszczenie ciasteczek nic niedalo:]]] a do suportu niebede pisal bo to jakiś zart jest pozdrawiam
u mnie tez licznik znikł :(
pomocnik wielkanocnego zajaczka , wszyskie zadania na szaro i sa zablokowane , brak licznika na nowy lancuch
"Pisankowy zakład" nie przeskoczył z oczekujących do aktywnych. Brak kolejnego licznika.
U mnie wisi ciąg zadań w sekcji oczekujące.
Lipa ...
A ja nie mam licznika na ostatnie zadanie wcale :(
Problem nie został rozwiązany.
Poprzednio wisiał "Pomocnik wielkanocnego zajączka"
Po odliczenie licznika został odblokowany, lecz po wykonaniu wisi teraz
"pisakowy zakład" (czas biegnie, jak mam wykonać cala serie???)
Licznik 3d 11 godzin a zadanie nie mogę odblokować zadanie,należy spełnić następujące warunki: - [undefined text] ???.
Kpiny z tymi zadaniami