Witam. Ja też nie mogę zalogować się od wczoraj. Próbuję też dzisiaj ale bez skutku. Ile jeszcze to będzie trwać?? Wyskakuje Przerwa techniczna!!
Wersja do druku
Witam. Ja też nie mogę zalogować się od wczoraj. Próbuję też dzisiaj ale bez skutku. Ile jeszcze to będzie trwać?? Wyskakuje Przerwa techniczna!!
niestety u mnie to samo
od ponad 24 h nie mogę wejść na grę :(
jedyna zmiana,to to,że można dostać się tutaj na forum i ponarzekać sobie :(
jak długo gram to takiej sytuacji jeszcze nie było co oni kombinują ażeby ponad 24 godz nie szło się zalogować a w dodatku nie było żadnej informacji a zaraz ma być planowana konserwa to jakto .........ZAŁOSNE
Witam
Wszelkie uwagi proszę zgłaszać do pomocy technicznej gry albo z profilu w grze albo bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
ps. też gram w TSO ale wylewanie hejtu na forum czy czacie nikomu nie pomaga. Awarie były są i pewnie będą,, niewiele możemy na to poradzić.
Pozdrawiam
Panie Zeus hejt a normalna krytyka to sa zasadniczo dwie różne rzeczy!!!!
Cześć, mieszkam w Niemczech i mam to samo. Od wczoraj nie mogę się zalogować, gracze w DE mają to samo. Mega mnie to irytuje...
W DE wczoraj udało sie zalogować i ogarnąć wyspę (serwer Andosia ) , coś było nie tak z grafiką i szybkościa ale dało radę :)
Na czeski serwer też nie można się dostać.
Powiem tak awaria awarią z tym ze gra The Settlers jest grą w korej trzeba logowac sie codziennie są dzienne zadania itp. czyli awaria niepowinna przekroczyc czasu kolejnego logowania i chyba kazdy sie z tym zgodzi ze awaria trwajaca ponad 24h to juz lekka przesada tym bardziej ze niepodano informacji ale to juz swiadczy o tym jak wam zalezy na graczach.
Fajnie mozna już marudzić,
czyli jak to ktoś wczoraj napisał nadchodzi ,,święto lasu,, :)
I będziemy znowu mogli się bawić :)
A czy możemy przynajmniej dostać informację kiedy gra zostanie przywrócona? tak mniej więcej chociaż...
niby ma wystartowac teraz po 16:00
od wczoraj do chwili obecnej nie moge się zalogowac
taa, w swietego mikolaja też zaczniemy wierzyć...
Ciekawe czy o godz 16 powstanie z kolan...
mam dobra wiadomość:) Putin wygrał wybory i hakerom kazał zablokować TSO:)
Dwa dni wyrwane z życia osadników... ciekawe czy przygoda mi padła, bo nie zdążyłem skończyć?
"Na otarcie lez" przewiduje: kosz egzo, klej do skory, dopalke zlota +500 oraz 4 krysztaly i pan Meyers'a. Mueheheee. Bedzie dobrze.
P. S. komu wyskoczyla na czole zyla grubosci kciuka?
To nie hejt panie MOD ZEUS; brak możliwości grania przez 36h można zrozumieć; jak ów pisze "awarie są, były i zapewne będą" ale żeby żadnej info na gł. stronie nie było przez ten długi czas to tylko można zakwalifikować jako brak szacunku dla graczy i ich wolnego czasu; niestety
Co tam gra. Ważne, że sklep działa i można kasę na klejki zostawić xD
I,widze,dalej nic.
hehehe strach się bać zbliża się 16ta :) albo będzie ciąg dalszy marudzenia tutaj, albo jakimś cudem gra zacznie działać i marudzenie przeniesie się na g1 :D
Pamiętajmy że na głównej pisze koniec konserwy około godz 16 :D
MOD_ZEUS
co Ty piszesz o heycie??
Gra nie działa od wczoraj , jakaś informacja powinna być i tyle.
Każdy ma prawo do niezadowolenia jak coś jest nie tak.
:)
Wchodząc na forum czasami trafia mi się taki kwiatek ale po odświeżeniu jest ok.
Database Error Database error
The database has encountered a problem.
Please try the following:
Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
Open the forum.thesettlersonline.pl home page, then try to open another page.
Click the Back button to try another link.
The forum.thesettlersonline.pl forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
Zmiany w grze 20.03.2018 - Dyskusja
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych tutaj.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
CZY TE ZMIANY SĄ JESZCZE AKTUALNE PO TEJ KONSERWACJI?
16.01 gra dalej nie działa :(
16.02 gra dalej nie działa a informacji ze strony Penelopy i omnibusa Taku zero...
Planowane zakonczenie konserwacji bylo na 16:00 czyli, tradycyjnie, kolo 19:00 poprosza o jeszcze troche cierpliwosci : ) :)
Jeszcze sie nie przyzwyczailiscie do tego ?
czy to znaczy ze ta konserwa potrwa do 20 . 03 2018 to się odpoczniemy
16.06 a dalej zero info...
Przerwa przedłużona do godziny 18 :/
jak długo może trwać konserwa? ....w sumie trwa tylko 2 dni:P
no to możecie marudzić dalej, przedłużyli do 18tej :D :D