ten sam problem od poniedzialku nie moge grac. to sa jaja jakies a odpowiedzi od kierownictwa jak zwykle zabawne
Wersja do druku
ten sam problem od poniedzialku nie moge grac. to sa jaja jakies a odpowiedzi od kierownictwa jak zwykle zabawne
Mam problem z grą-jak zaloguje się i nacisnę graj to nie pokazuje strony, nie ma nic.
na aero nie moge sie zalogowac na orange wczoraj dalem rade z problemami.wczesniej na tym i na tym chodzila bez problemu
Zresetujcie wi-fi już o tym pisałam ,ja niestety za każdym razem jak chcę wejśc na grę muszę to robić ,wkurzające ale pomaga .BB weźcie się do roboty ,w innych grach nie trzeba resetować wi-fi tylko tutaj !!!
Ciąg dalszy z grą nie wgrywa się nic nie można zrobić .Trzeba będzie chyba wykasować ,bo to już są kpiny co robicie a właściwie to nic nie robicie w tym kierunku żeby poprawić jakość .
Nie pomaga reset wi-fi, zmiana przeglądarki i inne resetowanie kompa.
Gra od 2 dni nie działa poprawnie.
Najgorsze jest to, że nie ma informacji na stronie głównej.
Pewnie to niewielka część graczy ma problem i to BB nie obchodzi.
Ja czekam jeszcze godzinę i resetuje moje konto.
Pozdrawiam Wszystkich Graczy
Reset wi-fi na kilka minut spróbuj tak zrobić ,mnie to też wkurza ale u mnie to jedyna możliwość wejścia na grę .Wyłączam wi-fi na 5 min po włączeniu ponownym jest ok jak na razie .
Z ciekawości zapytam tych co im nie działa, od jakiego dostawcy biorą internet ?
Co to stanowi jaki internet.
Nie ma to znaczenia.
G R A N I E D Z I A Ł A I T Y L E !!!
Jak już pisałem w poście #53 problem dotyczy prawdopodobnie skryptu sprawdzającego wersję Flash Playera. A konkretnie odpowiedzi serwera na żądanie jego pobrania.
Czy osoby, które mają problem, mogą wyświetlić poniższą stronę (wyświetli się kod js)?
https://ubistatic-a.akamaihd.net/001...g/AC_OETags.js
Prawdopodobnie Ci, którzy nie mogą się zalogować, nie mogą również wyświetlić tej strony, a osoby które mogą, wyświetlą ją bez problemu.
moze to akamai ma problemy z serwowaniem contentu ? nie wyglada zeby mieli jakas awarie ale moze jednak ..
mam internet z plusa ale co to ma do rzeczy-po pierwszej konserwacji gra zaczęła szwankować a po drugiej przestała działać-to co dostawca internetu wie kiedy konserwacja jest na grze i specjalnie blokuje?
Mi się wyświetliła a też mam problemy z logowaniem muszę wifi resetować ,wina jest po stronie techników BB i tyle ,pytanie jak długo te wifi będę musiała resetować moze ktoś tam tyłek ruszy i to naprawi w koncu ,są też inne problemy jak np. brak czatu gildii u dużej liczby graczy .
jak zwykle po konserwie coś musi być zepione czyli standard konserwa konserwy po konserwie się zapowiada szkoda ze tak to u was działa fajna gra a wszystko niszczycie brakiem dobrze wykonanych napraw serwisowych nie potraficie to tego nie róbcie albo zmieńcie informatyków
Działa!!!!!!!!!
bo chlopczyku, brak TWOJEJ, inwencji, by cos z tym zrobic, nie ICH. kumasz?
Działa ale jak działa, tnie aż miło co chwila młotkowy wrzucenie premki u znajomego to miminum 5 minut jak nie dłużej
Konserwa taka ze szkoda słów i tyle
Rzeczywiście można już uruchomić grę.
Poważna firma przedstawiłaby powód, dlaczego wcześniej były problemy. Zobaczymy na ile poważną firmą jest BB.
Gra padła przed chwilą.
wczoraj sie niemoglem zalogowac a dzisiaj po zalogowaniu i zaladowaniu gry kolejna zwala serweru noi zonk
U mnie również nie działa gra, nie mogę jej uruchomic.
Przeciez jest komunikat, że w czasie konserwy gra będzie niedostępna :D
Witam!
Proszę o informację, jak wygada sytuacja po konserwacji?
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Sytuacja po konserwacji wygląda tak, że przez dwa dni nie mogliśmy się zalogować do gry a do teraz nie doczekaliśmy się ani przeprosin ani wyjaśnień ani rekompensaty.
15 minut ladowania mapy to zawsze jakis progres, brawo bb.
Dawno już nie było...tego[
Niestety nie udało się połączyć z serwerem
u mnie to samo, nie idzie się połączyć z serwerem, różne przeglądarki sprawdzane..
.............
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The
tak samo jak wczoraj odpalenie i zakonczenie przygody to reset gry :p
Nie mogę się dostać do gry, ktoś ma podobny problem? Wylogowałem się normalnie, próbuje wejść i lipa...
co się dzieje nie mogę wejść do gry zalogowac sie mozna i muli ze nie ładuje gry