Chciałbym pływający dom, ponieważ do 500 klejnotów nic lepszego w tym sklepie nie wypatrzę.
Wersja do druku
Chciałbym pływający dom, ponieważ do 500 klejnotów nic lepszego w tym sklepie nie wypatrzę.
Chciałbym w odróżnieniu od poprzednika DWA pływające domy, ponieważ popyt na luksusowe budynki na mojej wyspie rośnie wraz ze stopniem bogacenia się jej mieszkańców a rezydencje są już passe.
Chciałbym Pływający dom, ponieważ bardzo bym go chciał.
poproszę o 2x pływający dom ponieważ ładnie się prezentują na 6lvl
Chciałbym pakiet medyczny, ponieważ bardzo często chorują moi generałowie.
Chciałbym Wesołego geologa bo słyszałem że świetne dowcipy opowiada....
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ inni geolodzy ciągle się kłócą i są przez to smutni.
Chciałbym pływający dom, bo nic lepszego w tej cenie nie ma :)
Chciałabym WESOŁEGO GEOLOGA, który wniesie świeży powiew w poszukiwania pozostałych geologów. A nuż znajdzie coś ciekawego.:o:o:rolleyes:
Chciał bym Wiśnię która by rzucała dużo cienia w którym moi spracowani osadnicy schronili by się przed prażącym słońcem w nadchodzące letnie dni i jednocześnie mogli by raczyć się pysznymi owocami...kto wie może któryś z nich wymyślił by jakiś nowy przepis z wiśniami w składzie :)
Chciałbym pływający dom ponieważ na wyspie jest mało miejsca i nowi osadnicy musza mieszkać w szałasach.
Chciałbym wesołego geologa - tyle złóż do odkrycia ...
Chciałbym Ekstraktor rudy żelaza, ponieważ nigdy go nie miałem, a chciałbym podnieść jej wydobycie.
Chciałbym aby wszystkie "chcieje" dostały to co chcą a ja żebym dostał to co oni chcą wszyscy ))))))
Chciałabym pływający dom, ponieważ moich osadników jest mało i dlatego są smutni.
Chciałbym Tytanowy pokład ponieważ brakuje mi tego surowca
chciałabym pływający dom moi osadnicy nie mają miejsca do zamieszkania
Chciałbym otrzymać pływający domek, by wypłynąć na szerokie wody przygody!
Chciałbym Wesołego Geologa , dobrze pracuje i do tego ma z tego radochę.
Chciałbym Wesołego geologa , może kiedyś ten miły gość wykopie mi taką studnię , która będzie spełniała moje życzenia :)
Chciałbym Wesołego Geologa , ten wesołek pracuje szybko i z uśmiechem.
Chciałbym pływający dom, ponieważ osadnicy nie mają gdzie mieszkać.
Chciałbym Wesołego Geologa, ponieważ jako jedyny z całej ekipy poszukiwawczej wypełnia swoje obowiązki z uśmiechem na twarzy, co owocuje szybszym uzupełnieniem moich złóż.
Chciałbym Pływający Dom, ponieważ ilość settlersów musi się zgadzać !
Chciałbym pływający dom ponieważ lodowce topnieją i boje się że mi settlersi potoną :)
Wspaniała studnio życzeń, chciałbym mieć wesołego geologa, ponieważ rozbawi resztę specjalistów :)
Chciałbym pływający dom, ponieważ w poprzednim pękł pływak i bezdomni mieszkańcy mają pomarszczone palce od wody.
Wspaniała studnio życzeń, chciałbym pływające domy, ponieważ brakuje mi ludzi.
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ reszta specjalistów jest jakaś ponura.
Chcialabym dostac pakiet medyczny, by ocalic mego generala ;]
Chciałbym Pieśń Koncentracji, ponieważ przyda się na wyspie po ostatniej ostrej libacji.
Chciałabym pływający dom, ponieważ mam za mało osadników na wyspie.
Chcialabym plywajacy dom, bo nie mam gdzie ulokowac uchodzcow :)
Chciałbym wesołego geologa, ponieważ brakuje go wśród mojej załogi
Chciałbym więcej rezydencji, ponieważ brakuje mi domów dla nowo przybyłych osadników. Dziękuję "studnio życzeń" za spełnienie mojego marzenia :)
Chcialabym recepture na grilowany stek bo ciagle mam braki we wszystkich towarach a tak moi osadnicy dobrze nakarmieni lepiej beda pracowac-dziekuje
Chciałabym wesołego geologa ponieważ mógłby rozweselić tą poważną grupę :)
Chciałabym wiśnię, ponieważ czereśnię już mam :)
Chcialabym plywajacy dom, bo moi osadnicy spia pod postem.