w niedzielę wieczorem przerwa techniczna????
Wersja do druku
w niedzielę wieczorem przerwa techniczna????
Nowy świat od wczoraj padał i padł na a menos he he
i znowu się coś zwaliło :(( mogę się zalogować ale dalej lipa komunikat połączenie nie powiodło się i lipa
BB wtyczki z serwera wydarł
Czarci Gaj właśnie padł :(
jutro napisza inf. ze planowali przerwe na wczoraj XD
znowu "zapowiedziana konserwa" ?
jeszcze ciekawe ile potrwa?
support nie działą, ale remonty czy konserwy jak najbardziej!!!
To w ramach ekologi, są takie lagi że i tak nie da się grać, więc po co ma serwer chodzić ;)
Dolina odkrywców też padła
na kolonii jest to samo też mnie wywaliło i wyskakuje komunikat połączenie nie powiodło się ...
jak zwykle, nie można sie zalogować
Dzisiaj i tak niec sie nie załatwi , bo moderatorów nie ma :/ a jutro pewnie konsrwa bedzie w związku z problemami technicznymi , wiec 2 dni relaksu z grą przepały :/ i premka razem z nimi ...poprosze o 7- dniowe premium jako zadośćuczynienie ;)
o ruszyło
no to po graniu
Dobrze ze w ten łykend zrobiłem sobie przerwę na TSO bo widzę cuda nad cudy się dzieją :)
złota góra tez wisi :D
ooo - ładuje się srona - Ciekawe czy naprawili:))
działa już
mam problemy od dzisiejszego wieczora
Najgorszy to jest całkowity brak szacunku do graczy jeśli chodzi o tragiczny stan gry wogóle a ostatni weekend i brak jakiejkolwiek informacji i zapowiedzi o jakiejkolwiek przerwie technicznej to fatalna tradycja niby prowadzących grę
I właśnie ruszył serwer :))
widać dostaj za duzo kasy chyba pora sie zbuntowac wywaliło mnie na bloku szlak
jak zyc /jak zyc:P
moze podczas tej konserwy w koncu pojawia mi sie pisanki w kropki;)
Ja bym nie liczył na żadne zadośćuczynienie ze strony BB, przeczytaj Sobie punkt 15 z " Warunki korzystania z usług UBISOFT ". Jest tam jasno napisane, UŻYTKOWNIK WYRAŹNIE PRZYZNAJE, ŻE KORZYSTA Z USŁUG I GIER NA WŁASNE RYZYKO..... USŁUGI SĄ ŚWIADCZONE "W TAKIM STANIE W JAKIM SĄ".
Wszystko w temacie.
już działa, nie miałem żadnych problemów absolutnie żadnych po za tym kilkuminutowym outem
Ha, we Francji burze z piorunami, od Bordeaux i w kierunku dokładnie na północ aż do kanału La Manche. Pierun pi...dut, serwer kaput.
Za to jak sie forum ozywilo na te pare minut :D Normalnie nie nadazam z odswiezaniem haha
kończy się premium , zostały ostatnie ataki na przygodzie, o nagle łopatka i kilof, brak połączenia... nie wiem ale naprawdę wolałem planowane wyłączenie serwerów i naprawy przynajmniej można było coś zaplanować ( czy były skuteczne to przez lata pisaliśmy o tym wiele) zobaczymy co jeszcze napisze suport...
wariowanie czatu można mężnie lub mniej znosić
Poruszenie na forum, że ho ho... :D
w końcu jakiś komunikat
Ta gra jest "genialna". Generałowie zaczynają walczyć w bloku, pada serwer a po ponownym zalogowaniu się okazuje się że blok w ogóle nie wyszedł, generałowie zmienili cele, padli konni arkebuzerzy i konni zbrojni w hurtowej ilości i odpalone premium pójdzie ... bo na kolejne ataki nie starczy wojska (o ile nie uda sie jakiegoś innego składu dobrać w kalkulatorze walki)
normalnie nienormlanie uratowali swiat i naprawiali w niedziele ..
niebywale
Witam!
Gra powinna już działać prawidłowo. Proszę o informację jeśli coś jeszcze wymaga naszej interwencji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Teraz powinniście dać jakieś zadośćuczynienie bo ludzie tracili dni premium a nie można było grać,nie ładnie wypinać się na graczy
poproś o bon do biedronki ;p
a miało być tak pięknie
http://s5.ifotos.pl/img/Schowek02_ssnpean.jpg
http://s5.ifotos.pl/img/Schowek03_ssnpeaa.jpg
od 30 minut nie mogę wejść do gry, nie chce wczytać się moja wyspa, serwer Nowa Ziemia.