czego ty od nich wymagasz , wszak oni sami nic nie wiedzą ....
Wersja do druku
czego ty od nich wymagasz , wszak oni sami nic nie wiedzą ....
wiedzą ale nie powiedzą
jakby wiedzieli to by było juz naprawione :P
Na razie trzymają się kursu, że nie wiedzą nawet że coś jest nie tak. Support siedzi od rana przecie i nawet się na "Przepraszamy, naprawiamy, etc." sinie wysilili. Brawo Jasie :P
Mi penelopa na fejsie napisala że mam pisać do supportu i tyle ;/
część moich wpisów znikło,więc suport czuwa
Na liczniku masz trzy :)
Ja od wczoraj czekam za odp. ze supportu... czekam... czeekam... czeeekam....
Kurka, chociażby jakieś info na głównej zamieścili...
Przy próbie wejścia na wyspę kilku osób o których wiem, że nie mogą się zalogować dostaje komunikat, że serwery są przeciążone...
do emerytury może tak doczekasz :)
Emerytura? Co to jest? Jakieś danie/rzecz? :D
Zwróćcie uwagę na to, że na forum jeszcze nikt z "niebieskich" się nie wypowiedział.
Dea fajna mailes wyspe xD
Może nasi BB czekają na informację "z góry", od Centrali? Z supportem to nie jest głupie - zgłaszajcie, bo kto nie zgłosi to raczej nie będzie miał żadnej szansy na domek.
Że Penelopa albo Panowie nie wypowiadają się na forum - dziwicie się im? Przecież rozszarpiecie ich na strzępy :p
a wszystko przez to że potocanka naklikała tyle chatek z piernika :P
Mogli by chociaż jakąś formułkę walnąć,że znają temat i pracują nad rozwiązaniem problemu,a z ich postępowania wynika,że mają nas głęboko w ciemnym miejscu,a jakie to miejsce każdy wie
Od wczoraj wieczora nie mogę wejść do gry, przeciążone serwery,ale z tego co czytam to niektórzy mogą wejśc normalnie,więc nie rozumiem dlaczego tak się dzieje
jak nie ma winnych to na pewno Gbrl :P
Rosadamascena, Ty nam pomóż / odpowiedz na wszystkie pytania. Ty wszystko wiesz :)
"Zespół Supportu jest dostępny w godzinach od 9 do 18."
No to jeszcze może dziś zdążą choćby wkleić jakieś info np. "Drodzy gracze - odpuście sobie do konserwacji 7 stycznia"
Dla mnie by wystarczyło w zupełności.
3,5 godz. trzymam kciuki za Was.
Kpina! od wczoraj brak możliwości wejścia. Zero informacji . Straty związane z brakiem możliwości wejścia moja sprawa.
Jedyne co można to kupić klejnoty.
Szkoda słów.
[11:52] [U-P-S] adriana8899: Penelopa czy technicy robia cos z problemem przeciazonego serwera u niektorych graczy na naszym serwerze?
[11:52] BB_Penelopa7: Tak.
[11:52] BB_Penelopa7: Pracujemy nad tym.
[11:52] [U-P-S] adriana8899: bosssssko. wiadomo cos kiedy im sie uda zrobic cokolwiek?
[11:53] [U-P-S] adriana8899: i czy wiadomo czy bedzie jakas rekompensata dla tych ktorzy okienek nie otworzyli przez to? ;> premium im minelo itd?
Powiedziała co wiedziała i czym prędzej odleciała ;) Żeśmy se pogadały :D
No jeszcze będę za nimi latać po szeptach... Na g1 była, pytania widziała, temat olała. Norma
Dopadać na szepcie.......
A co to BB jest dla graczy czy gracze dla BB??!!!!!!!!!!!!!
No ale to info to powinno być na głównej a nie odpowiada na czacie w grze;/ co mi po info jej w grze jak ja sie do cholery zalogować nie moge ;/ powinni ja w cholere wywalić bo sobie nie radzi.
Mówiłam tylko na podstawie własnego doświadczenia - z G1 BB zaraz znikają, czasem pewnie dla wygody, czasem przeskakują na inne serwery. I wracać do tematu po 30 minutach też się im pewnie nie chce :) Jak miałam sprawę to szeptałam - szept trudniej olać i nawet jak serwer rozmów padnie na parę sekund to szept pozostaje. Zwykle tam dużo łatwiej załatwić swoją sprawę bo prędzej czy później ale póki jest w godzinach pracy to odpisuje.
Niech no tylko ja dopadnę... !@#$%^&*()_+_)(*&^%$#@! :)
Jak już zadaje sobie trud odezwania się na g1, niech robi to w momencie jak ma do dyspozycji jakieś 10-20min. Nic tak nie irytuje jak to, że widzisz że ktoś się przywitał a potem zlewka. To po co w ogóle się odzywać, skoro nie ma się czasu?
Zawsze możecie jej zasypać skrzynkę PW na forum ;)
Widzisz że Krzysiek napisał, to dowiedział się jeszcze mniej niż ja z g1 :D