No i trafiło tez moja przygodę z uszkodzonym obszarem, coś im się sypie w tej grze :( :( :(
Wersja do druku
No i trafiło tez moja przygodę z uszkodzonym obszarem, coś im się sypie w tej grze :( :( :(
u mnie dziś po południu się na przygodzie cr wywaliło i też uszkodzony obszar.Wspólnik też ma ten błąd przy próbie wejścia na przygodę.Na swoja przygodę i na wyspę wchodzi normalnie,błąd wywala przy wejściu na przygodę moją gdzie został zaproszony.N a szczęście wyspa chociaż działa.
nie mogę wejść na przygodę cr : obszar serwera uszkodzony.
Generałów wcięło razem z wojskiem.
pewnie przyjdzie czekać do konserwy.
I jak tu uzbierać te dynie?
dlaczego nikt nic z tym nie robi??? kto nam odda te dynie których nie możemy uzbierać robiąc przygody?? Ja nie mogę zacząć przygody choć żadnej nie mam rozpoczętej. Mam chwile czekać a czekam już 10 dni i dalej nic.
Jestem w połowie Bohaterskiego i też "obszar serwera uszkodzony"
Mógłbym spróbować anulowac przygodę, ale szkoda już straconego wojska i ewentualnego dropa.
Sytuacja z dosłownie przed 10min na czarnych rycerzach prntscr.com/8ymaia
Widać spawa nie odosobniona. Najpierw miałem problemy z całą wyspą bo obszar serwera był uszkodzony. Jakoś cudem naprawili to teraz następny bonusik z cr. Porażka do kwadratu. A konkretnego rozwiązania problemu jak nie było tak nie ma ponieważ co chwile wraca w różnej postaci.
JUż ponad trzy tygodnie minęły...support nic kompletnie nie zrobił. Czyli: generałów dalej nie mam, przygody żadnej nie mogę zrobić, event przepadł.Żenada.
Mam "obszar serwera uszkodzony" na głównej mapie.
Właśnie napisałem do supportu.
Jaka jest szansa, że uda mi się dobrać do gry w rozsądnym czasie i że będę mógł przynajmniej skończyć osiągnięcia i zakupy?
Ktoś to już przerabiał?
Mam do ubicia jeszcze dwie sztuki golema i do uzbierania kilkanaście dyniowych pokemonów, czyli jeżeli ucieknie mi weekend, to będę miał nieodwracalną stratę.
Witaj
Marne szanse. Mi wyspę wskrzesił support dzień po tym jak napisałem do nich o problemie ( nocny skrypt w tym wypadku przynajmniej mi nie pomógł ) a support w weekendy nie pracuje a więc nie wygląda to dobrze.Powodzenia.
Pozdrawiam
Weekend spisz na straty, support pracowął dziś do 19:00, teraz będą dopiero w poniedziałek :/
Obszar serwera uszkodzony kiedy to wróci do normy. Przygoda Kolonia rozpoczęta i co dalej robić??? nic nie idzie zrobić pozdrawiam
Ten sam problem mam pisze że serwer jest uszkodzony .Robiłem przygodę ,kolonia połowę zrobiłem i nawet wojska nie wróciły, kto mi na ten problem odpowie
Sam do siebie gadasz ? :D
Niedługo obchodzić będę okrągłą "miesięcznicę" kiedy to obszar serwera uszkodzony spowodował że nie mogę wykonywać żadnych przygód, a 10 generałów nie wróciło z przygody....jedyne co mogę robić to bawić się na wyspie głównej. Support w dalszym ciągu milczy...
no mi wlasnie obszar uszkodzony w dmk wywlilo - prmka sie konnczy za 7 dni sobie porobilem krawcow az milo - mam nadzieje ze suport jednak dziala:(
Obszar serwera uszkodzony ;-(
mam nadzieję że suport szybko się z tym upora
odpalilem dzisiaj zdradzonego; wyslalem cale wojo; ubilem pierwszy oboz i po przygodzie; pokazuje ze obszar servera uszkodzony i wywala mnie z gry.
widze ze piszecie juz o tym od paru tygodni; jak support bedzie dzialal w takim tempie to niedlugo beda kupowac sobie sami diamenty jak servery opustoszeja
U mnie trwa to od września.....i dalej nic tak zwany "support" nie zrobił kompletnie nic.
Mamy grudzień......a w moim temacie nikt nawet palcem nie ruszył. Dalej nie potrafię wejść na żadną przygodę i dalej moi generałowie od września nie wrócili z przygody Dzielny mały krawiec. Support uparcie milczy. Ignorują mnie.
Więc zrób to samo... olej ich i poszukaj jakiejś innej gry, chyba że wyłożyłeś $$ na klej to ich pogoń rzecznikiem praw konsumenta za niezgodność z umową :)
Olali... oni nie naprawiają poważnych błędów, mydlą oczy nowym czatem, nową skórka na budynki, takie pitu pitu albo się samo jakimś cudem naprawi albo czyść ciacho każdego dnia
Tak, to miałem na myśli, samo przez się przy okazji innych prac :)
a pisanie z supportem to jak walka z wiatrakami, można to porównać do: nagram jedną odpowiedź na sekretarkę i za każdym pytaniem będę wciskał play O.o
Mnie z kolei wczoraj co godzine mnie wywalało.
a gdzie jest mój wpis ostatni? możliwe, że został usunięty? był pod wpisem Adamynasa tym o 10:44 4.12.2015 ...
Oczywistym jest, że władza usuwa niewygodnych... tak było, jest i tak będzie nadal
Twój post naruszał Regulamin. Proszę zapoznać się z nim TUTAJ.
Jeśli kogoś obraziło to co napisałem to bardzo przepraszam. Ale może szanowny MOD ma jakieś informacje na temat poprawki związanej z problemem tutaj opisywanym przez graczy, kiedy można się spodziewać poprawki, która pozwoli graczom robić normalnie przygody?
Chcielibyśmy tylko wiedzieć kiedy to będzie naprawione i jakie rekompensaty otrzymamy?
Pozdrawiam
Ostatnio ktoś z supportu w końcu odpisał, że ponoć pracują nad problemem. Trwa on od września a ja teraz nie mogę robić przygód swiątecznych. ŻENADA!
Życie :)
Najgorsze w tym jest że nie znasz dnia ani godziny a każdego z nas to może spotkac, a potem juz nam zostaje tylko bezduszny suport i liczenie że coś dla nas zrobią..
A co do rekompensaty za straty to raczej nie ma co się spodziewać, wystarczy poczytac regulamin użytkowania, już prawnicy zadbali o to żebyśmy nie mieli żadnych praw nawet jak płacimy i kupujemy diamenty :)
Minął wrzesień, październik, listopad.....mija grudzień. Za pasem 2016 rok....a support ani beeeeee, ani meeeee :( Problem jest chyba nierozwiązywalny bo wstydzą sie nawet odpowiadać :(
UWAGA !!! Ogłaszam wszem i wobec , że po kilku miesiącach w końcu mój problem został rozwiazany :) generałowie wracają do bazy, i w koncu mogę robić przygody :)
no i posypał się serwer akurat w czasie eventu zaj......... :<