dzięki wszystkim za wspólną zabawę;)
Wersja do druku
dzięki wszystkim za wspólną zabawę;)
,,,
Dla tych który nie mogą się doczekać podaję hasła do pliku:
Hasła zostały wygenerowane automatycznie przez skrypt :)
trz6TTq%21$#YYyyBYK76d4!
YYyyBYK76d4!trz6TTq%21$#
pierwsze hasło do zip
drugie hasło do 7z
Hasła są dwa ponieważ są to dwa spakowane archiwa jedno w drugim.
Dowaliłeś po całości z tym składnikiem :D
hej :)
chciałabym podziękować wszystkim zaangazowanym i biorącym udział w byczym evencie---świetna robota i zabawa
z wiadomych powodów(po 3 dniach padł mi komputer) nie wyżyłam się należycie za to straszliwie cierpiałam :)))
mam nadzieję że nie był to ostatni taki event
pozdrawiam n
https://docs.google.com/spreadsheets...gid=1981402826
Dziękuję wszystkim za udział.
Mam nadzieję ,że świetnie się wybyczyliście i uda nam się to kiedyś jeszcze powtórzyć. :)
Powyżej wyniki -zakładka podium.
statystyka-zakonczona, opracowanie graficzne w pozniejszym terminie
Mam nadzieję, że nagrodę pocieszenia bez wyjątku przyjmą wszyscy.Zwrot wpisowego.Proszę o wysyłanie PW i ofek :)
Nikt się chyba nie spodziewał takich składników- dla przypomnienia http://screenshooter.net/100670944/vviuqyq.
Chciałbym serdecznie podziękować za udzieloną pomoc:
--Mod_frodo
--NieMaNicka
--koniknabiegunach
--TheMe
--Michal77
Pozdrawiamy
REsp
Lodowa rezydka za najszybsze zrobienie 40 dropsow -Kuklok- tak poza eventem
Podziękowania za organizacje oraz gratulacje dla zwycięzców :)
Bardzo dziękuję za zabawę i świetną organizację:)
Ale byków mam serdecznie dość na jakiś czas:)
Pozdrawiam:)
i ja chciałbym podziękować za przednią zabawę, naprawdę super pomysł na event, mam nadzieję, że wydaży się coś podobnego w przyszłości, przy okazji byczków wpadły mi 3 wieże i sporo surki :)) , pozdrawiam wszystkich uczestników i organizatorów
Witam wszystkich wlasnie sie dowiedzialem ze wygralem event bardzo sie ciesze bo byly to dlugie 2 tygodnie. Chcialbym podziekowac wszystkim organizatorom bo bylo wszystko zorganizowane na 100%.Mam nadzieje ze w przyszlosci bedziemy mieli wiecej takich wyzwan.Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dzieki za fajna zabawe.
Ja również dziękuje za udział i poproszę kolejny taki Event :rolleyes:
Dzięki za całkiem przyjemny konkurs. Przynajmniej była jakaś motywacja do klepania byków :)
Życzę wielu dalszych ciekawych pomysłów z których nie omieszkam skorzystać :)
Bardzo dziękuję za inicjatywę, bo już strasznie nudno sie robiło, fajna zabawa i mam nadzieję, że to nie ostatni raz..
Dzięki wielkie za wspaniałą zabawe i dobrze zorganizowany event :)
Pomysł przedni i mam nadzieje na następny z większą ilością graczy i lepszym miejscem dla mnie :p
Pozdrawiam i powodzenia w dalszej działalności :)
Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w tym evencie oraz niezłą zabawę. Uważam że pomysł był świetny, można było sprawdzić się w robieniu przygód na tle innych setlersomaniaków. Pomysły takie powinny być realizowane częściej nie mówiąc już o tym że to powinno wyjść od BB a nie od poszczególnych graczy. No i poza tym, że było o co walczyć to jeszcze sam fakt że natłukło się trochę byków i nawpadało surowców. Pozdrawiam i życzę owocnych pomysłów na przyszłość.
[statystyka] Szanse i procenty na dropy w przygodzie Ryczący Byk
Witam,
Tytuł skopiowany od mojego byłego szefa adrkan_:)
Już jesteśmy po evencie. Łącznie 1754 dropów.
Ale tym razem limit obejmował 40 szt/ osobę lecz co najbardziej istotne musiały być to przygody zrobione samodzielnie.
Konkurs trwał 2 tygodnie. Tak więc przejdźmy do najważniejszego, ilość zdobytych surowców i co najważniejsze wież.W ostatniej kolumnie procentowa szansa na surowiec lub wieżę wiedźmy.
http://i58.tinypic.com/2u6my6e.jpgW drugiej tabelce przedstawiłem sumę zdobytych surowców. Wygląda to imponująca a jeszcze lepiej jeśli pomnożymy sobie x3.
http://i61.tinypic.com/2lik7cx.jpg
Bo każdy przecież robił wymiany lub sprzedawał pozostałe dropy:)
Bardzo dziękuje za udział w imieniu ResP
gratulacje dla wszystkich :)
Mam nadzieję, że zabawa była przednia. Dobra robota dla organizatorów;)
ja rowniez chce podziekowac za dobra zabawe,to bylo mile urozmaicenie i jakas rozrywka:)
licze na kolejny taki evencik
i gratulacje dla organizatorow za pomysl i poprowadzenie tego:))
Dziękuje za fajną zabawę,świetny pomysł i czekam na kolejny event:)