a moze w nagrode dostaniemy dostep do chociaz jednej nowej wyspy? :) moze warto poczekac, nacieszyc sie zyciem, a dopiero pozniej marnowac zywota naszych biednych settlersow? :)
Wersja do druku
a moze w nagrode dostaniemy dostep do chociaz jednej nowej wyspy? :) moze warto poczekac, nacieszyc sie zyciem, a dopiero pozniej marnowac zywota naszych biednych settlersow? :)
Dlaczego jeżeli gra nie jest dostępna, to produkcja na wyspie toczy się dalej ? Powinna być przerwana. Nikt przecież nam nie odda np. za zniszczone kopalnie, które można byłoby doładować albo samemu zniszczyć odzyskując część surowców.
Przedłużą i poszerzą. Może nawet pogrubią. Spoko
I czekamy do 15 :D hahaa :)
hehe powinni od razu napisać ze w okoilicach wigilii i bylo by oki :P
Coraz krótsze czasy zapowiedzi. Już już chwytają laga za ogon ;)
te dogrywki z przedłużeniem czasu konserwy nawet zaczynają sie robić zabawne:)
Żart z przedwczoraj:
17 ma się dobrze, czekamy na następne wspaniałe dni:)Cytat:
Życzymy Wam wspaniałego grudnia oraz 2015 roku!
BB_Teromort
15:15
W sumie muszę przyznać, że lubie te konserwy. Pokazują jak wielu graczy to maniacy, którzy cały dzień poświęcają na siedzenie przed kompem. Smutne.
no i do 15stej :/
A to, ze nie bedzie konsery w czasie siwtecznym, napewno nie porawi jakosci gry. To sobie porobimy i tak juz maxymalnie zlagowane i zbugowane RB :D
uff, jakże się cieszę że BB wróciło bo już się obawiałem że spieprzyli grę dobrymi aktualizacjami
Zaraz się dowiemy czy może o dziwo zadziałają serwery tso :)
Jak mniemam ciebie informacja wisząca pół dnia na głównej też ominęła szerokim łukiem. Naprawdę, trzeba niesłychanej spostrzegawczości żeby zwrócić uwagę że coś się zmieniło w treści wyświetlanej na samej górze strony głównej. Nigdzie nie trzeba było "zaglądać", nie trzeba było klikać "plusików" żeby otworzyć wiadomość. Informacja nie była w żaden sposób ukryta. No chyba że ktoś siedział w grze wczoraj od rana do nocy, wstał dziś rano i próbował wejść do gry jeszcze zanim dobrze przetarł oczy. I zauważył dopiero błąd połączenia z serwerem. To musiała być brutalna pobudka.
Zacznijmy obstawiać o której gra będzie dostępna. Ja stawiam 16:30
to sa jakies jaja co chwile problemy robienie rologa , a teraz przerwa techniczna meczy mnie to i wielu innych napewno
15 wybiła i nic :(
.
zaraz pewnie pojawi się info, że konserwa będzie do 17
a bajkowy zamek pracuje bez buffa już kilka godzin :P :(
Teraz będzie ze do 18 :P
zaraz wyskoczy info zapraszamy po nowym roku za wszelkie utrudnienia przepraszamy
Dokładnie na taki problem się natknąłem :) a jak ktoś wcześniej już napisał wylogowywując się nie zwracałem uwagi na starą wiadomość, którą już przeczytałem. To że jakiś imbecyl wpadł na pomysł dodawania nowej wiadomości do starej, bez zmian daty dodania nic nie poradzimy.
Czytam wasze wypowiedzi, przynoszą mi kupę śmiechu.Cytat:
Maniacy, a przepraszam to co tutaj robisz ?
Chcesz dobrze wykorzystać ferie świąteczne? Przeczytaj jakąś ciekawą książkę, spędź czas z rodziną, wyjdź ze znajomymi (pogoda jak najbardziej zachęca do spacerów po górach), potrenuj coś czy zajmij się czymkolwiek co niesie za sobą jakiekolwiek znamiona czegoś "twórczego". Wykorzystanie ferii świątecznych na granie, to nie wykorzystanie czasu. To cholerne marnowanie go:pCytat:
Mam już świąteczne wolne od pracy więc chciałbym to wykorzystać
to są normalne jakieś jaja
wymagać wymagają a nic nie dają tylko nerwy ,a gdzież te słowo o początku zakończenia przerwy!!!!!!!!!!!!
a jednak BB robi z nas baranów a ja myślałem ze to tylko plotki
mnie sporo umyka, ale nie dlatego że nie chce mi się czytać ale dlatego że jak rano odpalam kompa to on do nocy chodzi, a to że mam grę odpaloną nie oznacza że gram przez te kilkanaście godzin, nie wiem jak innym ale mnie komputer służy również do innych celów, dlatego też proszę zanim kogoś skrytykujecie pomyślcie - to nie boli
To wszystko przez Was - wykrakaliście, że się przedłuży, to teraz macie ;-)
hahah i jak zawsze ..czyli nic niema :)
Konserwacja ponownie przedłuży się. Planowany czas zakończenia: 18.12.2014 15:00 czasu polskiego.
Może chociaż dadzą za to na święta po lodowej i ulepszonym silosie.