u mnie to samo
Wersja do druku
u mnie to samo
nadal problem z zalogowaniem..... Uszkodzony obszar....
cały czas to samo ...uszkodzony obszar
i mnie ta choroba dopadła co za .....
ja mam to samo
mam tak od wczoraj, trochę to frustrujące
Wiedzieć wiedzą, bo już wczoraj pisałem do supportu i dziś ponownie. Sęk w tym, że pewnie maili z supportu też nikt nie czyta bo już od dawna nie dostałem żadnego maila zwrotnego. Pal to licho z wyspą ale kalendarza eventowego jak nie zaliczą to będę im spamował do skutku, póki się serwery od maili nie zawieszą :P
Nie mogę kontynuować przygody. Wyskakuje to co innym: Uszkodzony obszar itd...
Ja mam to samo.
Problem u mnie pojawił się 15.12.2014r gdy pod wieczór chciałem się zalogować (nie miałem żadnych przygód uruchomionych, chciałem znajdki przeklikać)
Komunikat występuje podczas ładowania mapy wyspy.
też tak mam, czy to się wreszcie zmieni? od doby nie mam dostępu do gry... :/
nadal mam problem z zalogowaniem..... Uszkodzony obszar....
Godzina 08:08 i dalej problem zalogowaniem, ciekawe jak długo trzeba czekać aż zareagują.
kto sie ze mną załozy że problemem są wprowadzone kolonie ? :P
Znajomy na serwerze Czarci Gaj też tak ma
za dwa dni wejdziemy, właśnie powiesili kalendarz konserw... chyb, że się nie wyrobią to .... 8 stycznia :D
przygody zapewne nie oddają ani czasu premium też nie :/
A najbardziej denerwuje brak jakiejkolwiek reakcji ze strony BB. Od wczoraj nawet nie wspomnieli, że przynajmniej "wiedzą o problemie, pracują nad rozwiązaniem". Totalne ignorowanie graczy z Czarciego.
Z wchodzenie do gry dalej lipa, "W obsarze gry wystąpił błąd" i koniec. To przestaje być powoli śmieszne. Może faktycznie należy zaspamować support.
Widzę że wcześniej ten błąd już wielokrotnie wystąpił, ale dla porządku zgłaszam że podczas logowania wyskakuje błąd: "W tym obszarze nastąpił błąd. Proszę spróbować ponownie" Tak jest już od dwóch dni. Co z aktywnymi przygodami?
Nadmieniam że próbowałem wgrać grę na 4 przeglądarkach (Chrome, IE 11, Mozilla, Opera) z wyczyszczonymi pamięciami podręcznymi. Flash Player pobrany i zainstalowany najnowszy i dalej lipa.
Co ma zamiar z tym zrobić administrator techniczny?
Powyższy problem z wejściem do gry mam i ja :P Obserwując komentarze, już niedługo będzie o jeden serwer mniej:)
Dobrze wiedzieć że nie jestem osamotniony z tym problemem.
Tak jak wszytkim wyskakuje błąd obszaru. i co dalej??
Jak to co? Czekamy na łaskawość BB. Może to naprawią do świąt ;)
O 5 rano można się było zalogować ale wywalało przy próbie wejścia do przygody. A teraz znowu lipa....:(
Wygląda że to tylko nasz serwer padł - Czarci Gaj.
Jak zwykle będzie krótki komunikat , odwiedzi nas Mikołaj , da po kilka prezentów i problem mają z głowy.
No niestety u mnie to samo :)
BB mamy problem ! Dzień 27.11.14 zauważono pojawienie się obcych kolonii. Dzielne oddziały wojsk ruszyły powstrzymać najeźdźców, poległo wielu, doświadczona kadra : Majorzy, Weterani są bezsilni wobec liczebnej przewagi wroga. Dzień 11.12.14 dostaliśmy informację ze Sztabu Generalnego o wysłanej pomocy, niestety najdzielniejsi poszukiwacze z trudem przynoszą paczki. Dzień 15.12.14 sytuacja jest poważna nie możemy dotrzeć do znajomych by im pomóc przetrwać, straciliśmy kontakt z polem walki, wszystkie kanały komunikacyjne milczą jedynie jednostki proszą o pomoc. Najeźdźca podbija nas skutecznie , większość obszarów uszkodzona, na radarach coraz mniej zielonych światełek. Czy ktoś nas słyszy, czy to już koniec ? Koniec transmisji.
To samo od wczoraj może jakieś info ??
I dalej nic i tak już prawie 24 godz.
u mnie to samo się wyświetla, ciekawe kiedy naprawią pewnie jak skończy się event świąteczny :(
A niech nie naprawiają. w końcu uwolnię się od tego nałogu ;)
kiedy właściwie szanowny suport coś powie czy olać czy czekać może jednak uda się naprawić. Najgorszą rzeczą jest brak informacji pozdrawiam
"W tym obszarze wystąpił błąd. Prosimy spróbować później" taki komunikat od samego rana:(
a co z eventem... ja od wczoraj nie moge sie zalogowć... nie zaliczy mi? :(
Od wczoraj nie działa. zalogować się można ale w trakcie wczytywania wyspy wyskakuje że obszar uszkodzony, wystąpił błąd , w sumie to wszystko jedno nie działa i dalej dupa blada. Cały czarci Gaj tak ma;/
Obecne problemy związane z logowaniem zostały już przekazane zespołowi technicznemu, który już pracuje nad ich naprawieniem.
Apokalipsa serwera nr. 5 TRWA
Obecnie to było kilkanaście godzin temu. Obecnie to naprawione powinno być a nie info że przekazane, kpiny jakieś sobie urządzacie czy jak?